Acasă Nova TV

VIDEO Traficant de droguri din Mediaş, prins în flagrant. Vindea „ciocolată”

1181
Traficant Mediaş Câteva sute de grame de haşiş, un pistol dar şi 20.000 de lei au găsit poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT la un tânăr din Mediaş. Întrebat ce are în maşină, acesta a replicat ”Am nişte ciocolată”.

Tânărul, alături de încă un coleg, au fost prinşi în flagrant de anchetatori. În maşina lui, poliţiştii au găsit haşiş, 20.000 de lei dar şi un pistol. Anchetatorii au găsit de asemenea droguri acasă la tânăr, unde au făcut percheziţie. Haşişul, despre care se presupune că era adus din străinătate, era păstrat sub forma unor batoane asemănătoare celor de ciocolată, sub mobila din bucătărie. Lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia împreună cu procurorii DIICOT au acţionat pe raza localităţii Mediaş în vederea identificării şi prinderii în flagrant a doi suspecţi despre care existau informaţii că ar comercializa haşiş. În urma realizării activităţii de prindere în flagrant asupra suspecţilor a fost găsită suma de 20.000 de lei de milioane de lei despre care există date clare că provin din comercializarea de droguri iar în urma percheziţiilor a fost găsită cantitatea de aproximativ 600 de grame de haşiş. Asupra unuia dintre suspecţi a fost găsită o armă, un pistol de 9 milimetri şi de asemenea arme albe. În principiu comercializau într-un cerc restrâns aceste droguri, numai prin anumiţi oameni, de încredere, aveau un singur lider care distribuia aceste substanţe potenţialilor consumatori. Din datele pe care le deţinem acţionau de relativ puţin timp, nu erau foarte cunoscuţi, dar activitatea lor a fost destul de intensă într-o perioadă foarte scurtă de timp, lucru care ne-a atras atenţia”, a spus subcomisarul Sebastian Veştemean, şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu.

Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

59 COMENTARII

  1. Felicitari DIICOT, la mai multi ! Faceti curatenie, ca sunt o gramada de copii puscati prin asa zisele cluburi din Medias. De exemplu, in Taboo se poate face un flagrant si sunt convins ca o sa ramaneti uimiti de ce cantitati o sa gasiti. Inca o data, felicitari!

    • Auzi asta cu ANTIDROG!! stai calm prietene ca in taboo nu se consuma droguri 😉 daca vin drogati din alta parte e fix problema lor ! Este paza destul de buna asa ca nu mai vorbiti ce nu trebuie ! In taboo cum a miscat unu cum il scoate afar ! Daca nu stiti nu mai vorbiti aiurea ! sa vina sa faca control sa vada ca nu este asa ceva !

  2. vai de capu lor ..tineri cu toata viata in fata. nu va mai lasati ma baieti ademeniti de banii multi facuti cat de cat usor ..ca uite asa iti ratezi viata ..munciti din greu si fiti seriosi. ori in romania ori plecati dincolo posibilitati sunt destule sa faci munca cinstita.probabil daca va da cu papagalu si va avea purtare buna va iesi in cativa ani dar dupaia f. greu isi va mai gasi drumul in viata. macar acum sa-si dea seama ca a gresit si sa se schimbe.

    • …sau va iesi dupa cativa ani si o va lua de la capt…..mai respectat in breasla lor pt ca a fost la mititica si nu s-a potolit……..
      are cazier si tot a umblat cu arme si droguri…crezi ca-l vor potoli 2-3 ani ascuns???

      • eu spuneam asa spre binele lui si pentru linistea orasului. pacat de ei ca-s tineri dar asta e.se pare ca pedeapsa e intre 3 si 15 ..daca baiatul din medias are si cazier ..l-au prins si cu pistol ..nu cred ca va scapa doar cu 2 ..3 ani :|. asta e viata el a facut-o el o trage acum.

        • daca nu ma insel cazierul il are pt depasirea limitei de viteza cu peste 90 km/h peste limita legala in localitate nu cred ca a mai avut pana acuma treaba cu probleme de genu…
          ..in fine fiecare doarme cum isi asterne

  3. Daca nu asigura nimeni locuri de munca? Si daca asigura, lucrezi 8 sau 12 ore pe 9 milioane, cum arata viata? Cand jumate din bani ii dai pe facturi si impozite, ca sa umplii buzunarele statului? Cand joburile se dau pe nepotisme? Cum sa-si mai castige banii? se descurca fiecare cum poate..

  4. Nu va mai bucurati, de raul altora.Nici macar nu ii cunoasteti,au avut tot ce au vrut si parintii au facut tot ptr ei.Ganditi-va la familile lor care sufera enorm,sunt oameni care muncesc ptr ca sa le fie bine,si uite prietenii si anturajul unde i-au adus.Sa de-a Dumnezeu sa scape de acolo, si akm in ultima clipa sa le para rau ptr ce au facut,si sa fie o lectie ptr ei.CATALIN NU A FOST ASA.Te iubim si suntem alaturi de tine, indiferent de ce spune lumea.

    • …nu critic pe nimeni nu dau lectii de moralism,fiecare isi creste copiii cum vrea….cel putin pe sorel il stiu binisor…poate i-au oferit parintii tot ce a vrut…..dar l-au privat de cel mai important lucru,dragostea parinteasca,o familie aproape…mama lui e in germania tatal in irlanda….degeaba trrimiti bani si detoate ….Sorel era minor cand a ramas singur si parintii au plecat in lumea larga

  5. Auzi asta cu ANTIDROG!! stai calm prietene ca in taboo nu se consuma droguri 😉 daca vin drogati din alta parte e fix problema lor ! Este paza destul de buna asa ca nu mai vorbiti ce nu trebuie ! In taboo cum a miscat unu cum il scoate afar ! Daca nu stiti nu mai vorbiti aiurea ! sa vina sa faca control sa vada ca nu este asa ceva !

  6. cine le-a fost prieten inainte ar trebui sa le fie si acum. sa-i imbarbateze si sa incerce sa ii faca sa se schimbe in bine :). nu cred ca e o scuza aia ca lucrii 8 ore pe zi pt. doar 9 milioane. in viata trebuie sa te zbati.atunci hai sa iesim toti noaptea sa dam in cap sa furam sau sa facem fel de fel de nebunii. probabil in cazul asta a contat mai mult anturajul si faptul ca in ziua de astazi esti vazut bine daca esti smecheras si nu neaparat nevoia de bani. probabil ei asa ca baieti cand is singuri is baieti buni ..dar anturajul pe multa lume influenteaza negativ. stie cineva daca le-a dat 29 de zile?

  7. o parte de vina pt. situatia asta o au si parintii. nu inteleg de ce nu l-au luat la ei daca baiatul a terminat scoala.cum spunea cineva nu e suficient sa-i trimiti bani unui copil.un copil are nevoie de mai mult. ce mi se pare grav e ca sunt oameni care is de acord cu ce se ocupau acesti baieti. si spun ca e pacat ca i-a prins sau ca turnatorii is de vina. macar acum sa-si dea seama ca au gresit si cand vor scapa de toate problemele sa isi indrepte comportamentul.

  8. nu este o scuza cea cu lucri o luna pe 900 de lei….si nu-i condamn pe cei ce se descurca….dar fa frate ceva,orice chiar daca e ilegal…ca hotul neprins negustor cinstit ramane…..dar fa in asa fel sa nu strici si viata altora….sunt bani facuti usor intradevar dar cati au murit din cauza drogurilor……si ghici cine e primul vinovat pt moartea unui consumator…….dealerul….deci in acest caz cei doi isi merita soarta,pacat de ei ca sunt tineri….dar acum o perioada nu vor mai strica viata nimanui

    • chiar nu stiu ce face hasu…poate nu omoara dar cu siguranta nu e medicament….ceea ce vroiam sa scot in evidenta este ca se pot face alte 1000 de lucruri care aduc nbani fara a face rau nimanui…….eu de sxemplu in anii 2000 aduceam telefoane cu plasa din ungaria germaniam,etc si am castigat binisor,prin 2005 am adus masini din germania si mi-a mers f bine…Sorel e baiat descurcaret sunt sigur ca putea face altceva sa scoata bani….faca ar fii fratele tau dependent de droguri chiar daca sunt ele usoare nu ai mai lua apararea unuia care vinde droguri

  9. Unii au copii, si e mai bine din cand in cand sa se faca curatenie, rugati-va la Dumnezeu sa va ierte, ca DIICOTul nu iarta,asa ca , baieti, fiti tari in parnaie,si cereti familiilor sa va aduca de acasa ciocolata si nivea. Mult success.
    Am observat ca mai este cate un analfabet,care a stat 2 luni prin Olanda pt 2 geci, si acum le tine pumnii, zi-le odane, fa-le instructajul.

  10. dece toata lumea il condamna pe kenzo… sa nu uitati ca la baiatul lui sufi sau gasit droguriile in bucatarie ( uitati-va la video mai bine si dupa aceea sa comentati) ..eu

  11. Kenzo Sory a postat in timeline la el pe facebook:

    December 5 via mobile
    „”Draga Mos Nicolae am o rugaminte la tine.Anul acesta imi doresc 6 cai frumosi si o remorca 4×4.””

  12. craciunit`o daca spui baiatu` lu sufi inseamna ca esti din dumbraveni si il cunosti…nu inteleg cu ce te`a deranjat atat de tare incat sa zici chestiile astea pentru ca pana la urma cel cu cazier tot sorel era(si nu ii vreau raul deloc lui sorel..imi e prieten si el..era doar o aluzie la faza cu prietenia) .. cat despre droguri … fratilor suntem in 2013 toata lumea stie despre ce`i vorba sa nu`mi ziceti mie ca v`a obligat cineva in viata voastra aia de soricei de biblioteca sa fumati un cui sau sa`i cumparati marfa…sa fim seriosi pana erau spice`urile fuma toata lumea pana la pustii de 12 ani pe motiv ca erau legale cu toate ca erau daunatoare… si mai sunt niste prosti care se bucura ca baietii ajung la parnaie…cat de inuman poti sa fi sa te bucuri de raul altuia oricine ar fi el…se vede ca nu ati fumat niciodata si asta va face fiinte fara suflet..imi doresc din toata inima sa scape amandoi pentru ca atunci cand s`a votat legea etnobotanicelor nu s`a dus poporu sa faca scandal la parlament si atunci chiar au murit multi oameni …si acum vad ca poporu judeca situatia acestor oameni…sunteti de tot rasu cu anti drogu vostru..basinosilor

  13. hai sa fim serios nimeni nu te obliga sa cumperi sau sa consumi asa ceva daca is tot felu de oameni distrusi ce sa le faci. ce dreq simtiti ma cand luati droguri ? aaaa e viata mai fericita si mai frumoasa ? viata frumoasa tre sa vo faceti voi iar u cel de sus vrei sa zici ca daca nu am fumat niciodata asa cv is un om fara inimica si suflet io nu cred asta o fumat cnv o data langa si a doua zi mo durut capu de am crezut ca imi pusca dar oare el cum sa simtit care chiar o fumat ?
    hai sa fim seriosi si nu o mai da in vrajeli daca u esti un drogat e fix problema ta . iti urez un lucru dute si te omoara

  14. individule du`te ba la scoala … si eu nu cred ca te`o durut capu ca tu nu ai cap prietene…daca fumezi nu inseamna ca esti drogat…chiar crezi ca o sa`ti fac pe plac sa ma duc sa ma omor ma?? asta care nu stii sa scrii

  15. nu va mai agitati degeaba.turnatoarea a fost nereusita iubire a lui sufi.MARIA MATEI ,,LANTUL SLABICIUNILOR,,eu sper ca sufi sa nu se fi drogat pt ca v a duce viata grea .sa nu uitam ca fiecare dintre noi are o caramida ,,ACOLO,,depinde de fiecare unde,cand si cum isi gaseste,,ADEZIVUL,,pentru a si lipi caramida.

    • bagi mana in foc ca ai dreptate???dupa parerea mea nu as fi de acord cu tine dar cine mai stie in ziua de azi…oricum ar fi fost foarte urat din partea ei..sufi chiar tinea la ea

  16. da ea este marul discordiei si oricum m as arde daca as baga mana in foc,dar pentru asa rapandula care a distrus mai multe vieti,inclusiv cea a copilului ei,da pot jura cu mana pe inima ca ea(matei maria)este omul de baza a drogurilor ajunse in dumbraveni.si ar fi mai bine sa fie cautate mai multe persoane din acest lant al slabiciunilor pt ca mai sunt multi pe raza or.Dumbraveni.eu ma declar CONSUMATOR,desi cunosc riscurile.

  17. ma baieti nu se bucura nimeni ca intra 2 copii la parnaie ..sau cel putin kenzo asta e un copil .dar parca ma bucr si ma simt mai in sugranta stiind ca un baiat care avea un pistol in torpedo e undeva departe de mine si de familia mea si de cunoscutii mei.nu e vorba ca te obliga cineva sa cumperi prostii dealea doar ca exista tentatia. si daca putem sa oprim aceassta tentatie de ce sa nu o facem? copiii acum 10 ..15 ani mergeau sa se joace pe afara acum copiii merg pe afara si cauta baieti mai mari care sa le dea prostii sa fumeze. cam asta e treaba. fiecare isi merita soarta nu te poti bucura de raul altuia dar nici nu poti sa zici ca iti pare rau ca i-a prins. nu mai tot vorbiti ca sunt sanatoase prostiile alea ca nu e chiar asa. bine ar fi ca copii astia sa dea cu papagalul sa-i traga pe toti dupa ei..cu siguranta sunt mai multi implicati.

  18. auzi,,NU CONTEAZA,, nu vorbeam de turnatorie vorbeam de legatura cine si cum au ajuns acesti baieti sa vanda DROGURI.deci garantat ea a fost omul de legatura a lor pt vanzare cumparare si tot ce tine de piata drogurilor.insa aceasta doamna a scapat basma curata ca si in alte situatii,si vor urma alti rosti care sa i acapareze.indiferent relatia de rudenie in aceste cazuri scapa cine poate.

  19. ce sa fac acum sa ma apuc sa dau numele drogatilor din Dumbraveni ca sa ma creada cineva ca sunt multi,:SANCU,POP,GLIGOR,MUNTEANU,DRAGUSIN,MURESAN,SUNT NUME SI NUME SI MULTI FOARTE MULTI.poti prelua stirea,,ADEVARUL VERDE IN FATA,,adica(S.O)pt ca asta faci,postezi ce auzi,ce afli fara argumente sau dovezi.

  20. „drogat” , tu nu esti cumva alexandra stoica? iti cam place sa imbarligi lucrurile nu de alta!! te doare faptul ca matei maria ti-a luat poate „cea mai de pret iubire” :))) ha ha eu cred ca din toate vorbele tale tu vrei mai mult sa complici situatia pentru ca asa iti place tie .. isteat-o (cenzurat) (cenzurat) asa sa iti ajute si tie dumnezeu 😉

  21. bai asta care ai cont „drogat” tu esti si o sa fii o tarfa de om, in p*la mea ,fiecare dati comentarii cu anonimat .tare as vrea sa aflu cine esti si crede-ma ca imi dau toata silinta si aflu cine esti.in orasul asta, groapa asta de gunoi cum dai o basina o stie tot orasu.O sa aflu cine esti si o sa regreti amarnic prietene/prietena.Toate cele bune !

  22. baa de ce nu va vedeti toti de lumea voastra si nu mai dati commenturi aiurea , aburiti atata cauza asta si dati nume aiurea numa sa va aflati in treaba , nui nimic daca baga findca toti care baga nu mananca la masa voastra infectilor , superstaruri din tastatura ! smecheri intre 4 pereti si o usa infecta ce scartzaie

  23. ,,carucior,,?s nu ajungi in carucior sau mai rau in sicriu din cauza drogurilor.tu esti inabusit tare.da te in fasole,si lasa te de droguri.de v ar prinde pe toti sa v a f ..in cur la aiud

  24. aurel vlaicu este strada altui drogat ce se regaseste printre cei numiti ca si consumatori,as da de pomana un an intreg daca i ar aduna pe toti drogatii pt ca locul lor nu este in libertate.puscaria sa fie a voastra pe veci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.