Acasă Nova TV

FOTO VIDEO ASEARĂ: Un taximetrist a fost spulberat într-un accident rutier, la Sibiu

230
Un taximetrist a fost spulberat Un taximetrist şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut marţi seara pe drumul ce leagă municipiul Sibiu de oraşul Cisnădie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de poliţie, Luciana Balteş, taximetristul a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism. Impactul a fost violent, iar taximetristul, care avea în jur de 50 de ani, a murit pe loc.

Traficul rutier între Sibiu şi Cisnădie a fost complet blocat cât timp poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului.

UPDATE În urma cercetărilor făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului nu este taximetristul, ci şoferul celuilalt autoturism implicat în evenimentul rutier. ”M. Marius (34 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie) în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106, având direcţia de deplasare spre municipiul Sibiu, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă pierde controlul asupra direcţiei de mers şi pătrunde pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sensul opus de mers de S. Ioan (60 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie). În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto S. Ioan. M. Marius nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Articol complet, foto şi video:  Adevărul Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.