Acasă Nova TV

VIDEO: Meditur şi-a extins reţeaua în cartierul Vitrometan – VEZI amănunte!

29

RETEA MEDITURSocietatea Meditur a finalizat lucrările la reţeaua electrică de contact a troleibuzelor care leagă străzile Sibiului şi Blajului. Practic este vorba de o extindere cu 450 metri care traversează strada Ighişului. Lucrările au fost efectuate cu bani de la bugetul local al municipiului Mediaş. Noua rută pentru troleibuze va fi dată în folosinţă începând din 1 decembrie.

Articolul precedentVIDEO: Proiectul Pink Enter străbate România – VEZI amănunte!
Articolul următorVIDEO: Schimbări în Consiliul Local Mediaş – VEZI cine pleacă!

4 COMENTARII

 1. buuuun! nu mai mergem cu caruta? am trecut la roaba.
  nu puteti face ceva cu mirosul din autobuze?instalarea unui dus nu cred ca e o solutie optima

 2. inca o nou monstra de gandire proasta a primarului nostru „cel mai destept din oras„, asta ne mai lipsea in oras ca restul avem de toate !!!!!!!!!!

  mai este un lucru mai prost ca asta de semnalat : sensul giratoriu imens si inutil inainte de podul de pe tarnava de pe centura spre gura campului , asta este cireasa de pe tort !!!!!!!

  atata il duce mintea , ce sa-i cerem altceva !!!!!!!!!!

  doamne fereste !!!!!

 3. @tiberiu
  sa se construiasca ceva nu e un lucru rau, mai rau e sa nu s faca ceva.

  ar mai fi nevoie de cat mai multe sensuri giratorii, (la catedrala, obligatoriu)

 4. multumesc nova pentru informatiile de acasa si multumesc de amicitia pe faceboc. sint fericit ca pot afla si informati din medias si inprejurimi cu sprijinul dumneavoastra, sint in ITALIA de 7 ani si e o placere sa vad locurile unde a-m crescut cum este DIRLOS scuzatimi cuvintul folosit de m-ai multe ori multumesc dar e cuvintul folosit de mine va doresc tot binele din lume si sanatate si tinetio tot asa FELICITARI INTREGULUI GRUP NOVA TV DE COLABORAREA VOASTRA MULTUMESC MULTUMESC –––

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.