Acasă Nova TV

VIDEO: Fii atent, Poliţia Locală te priveşte, dispecerat cu 40 camere la Mediaş!

856

DISPECERAT MEDIASMunicipiul Mediaş are de astăzi un dispecerat funcţional cu 40 camere de supraveghere, montate în diferite zone din oraş. Practic, au fost conectate toate camerele video deja existente, astfel încât Poliţia Locală să poată avea permanent imagini din aceste zone. Dispeceratul video a costat aproximativ 70.000 lei. Banii provin din bugetul local al municipiului Mediaş.

Articolul precedentVIDEO: Doi medieşeni sunt în greva foamei în faţa Primăriei – VEZI de ce!
Articolul următorGalerie foto: Gaz Metan – Triumph Lyubertsy 81-84

16 COMENTARII

 1. Nu cred ca e bine!In curand ne vor controla si la noi in acasa!In ceea ce priveste surprinderea de infractiuni ar fi perfect acest sistem daca s-ar si face ceva in momentul cand se observa in timp real un eveniment negativ!

  • vrei…dar nu vrei. romanul tipic! ai ceva de ascuns? daca o masina da peste tine si soferul fuge de la locul faptei, este noapte si nu este nimeni pe strada…cum suna atunci daca ar exista o camera video?

 2. No (CENZURAT) in politia din medias si nu numai…. Ca ce chieste sa ma monitorizeze ei pe mine? Eu ii monitorizez pe ei ? Sa kmi trag (CENZURAT)lu ala care a fost cu ideea si in mama lu ala care a aprobat-o

  • si ai o problema ca stau la felam? de ce nu te dai din masina si sa le zici ? deja ai un fix cu radarul ala. circula mai subtire si mai cu atentie.

 3. Vai vai, biata limba romaneasca…unii o mesteca de o ucid! O ucid vitejeste,DOOM 2 e pentru restul lumii, nu si pentru haiduci cu microfonul in mana, dar care nu au nimic in comun cu jurnalismul de calitate,ca ala presupune si notiuni elementare de gramatica, bat-o vina!

 4. Garantat nu ajuta la nimica. SI de ilegalitati o sa fie in continoare nu se va schimba nimica. daca o sa ai nevoie vreo data de ceva doar cu ordin judecatoresc poti obtine in rest nimic. Nu sunt filmate intersectile si nici trecerile de pietoni. eu am patitosi seara la ora 21 la semaforul de la oltu si cand ma-m dus sa vb cu cei responsabili au spus pai in ziua respectiva sa luat curentul la ora 14 si aparatul nu a inregistrat nimica si mia aratat totusi ca nu se vede semaforul.deci te poti …. pe ele camere.

 5. normal ca este bine in lume multi infractori oameni rai sant monitorizati si prinsi datorita camerelor de supravehere la fel traficul in oras multe probleme in conduita rutiera la accidente pot fii prinsi conducatorii care fug da la zona accidentului la fel probleme legate de infractionalitate pot fii reperati usor hotii de buzunare deci totul vine in folosul comunitatii adevarat ca sant si persoane la care nu le convin aceaste camere se stiu cine sant nu poti multumi pe toata lumea eu zic ca trebuie facut acest lucru numai bine

 6. DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU SUNT DEACORD SA FIU FILMAT LA ORI CE PAS SI LA ORI CE ORA CLAR NU E FRUMOS SI NORMAL SA FI FURAT SAU SA FI ACCIDENTAT SA FI LASAT ACOLO FARA SA SE STIE CE SI CUM DAR TOTUSI SUNTEM OAMENI SI NU ANIMALE SA FIF SUPRAVEGHEATI LA ORI CE PAS NU MI SE PARE NORMAL

 7. DACA CINEVREA VREA SA ITI FACA RAU ITI FACE INTR-UN LOC UNDE NU SUNT CAMERE SI IN AFARA DE ASTA CATI BANI AI NEVOIE DIN SALARILE NOASTRE CA PERMANENT SA FIE CINEVA SA SUPRAVEGHEZE ACESTE CAMERE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.