Acasă Nova TV

VIDEO: Cultura se face cu oameni, promovare deficitară a Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret – VEZI ce spun medieşenii!

90

SALA TRAUBECultura se face cu oameni, iar ca aceştia să participe la evenimente, trebuie să le şi promovezi. Din păcate însă la Mediaş în multe momente, Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret nu înţelege acest lucru, aşa că sala de spectacole rămâne goală pentru că spectatorii nu au aflat de eveniment. Ştirile Nova TV au încercat să afle astăzi în ce măsură medieşenii sunt informaţii cu privire la viaţa culturală a municipiului, dar şi cum află despre acestea.

Articolul precedentVIDEO: 42 locuri de muncă la Mediaş – VEZI lista completă!
Articolul următorULTIMA ORĂ: Oros Csaba este noul city-manager, punctaj maxim la interviul final!

5 COMENTARII

  1. Cu asa ziaristi de la nova care abuzeaza de moartea unui om si inca mai tin stirea pe prima pagina ca sa mai faca trafic pentru pagina net ce CULTURA sa vreti?! Norocul vostru ca nu sunt Luci Costea asa v-as da afara numa in suturi.

  2. nu sunt oameni in oras deaia nu prea vezi forfota in oras, oamenii pleaca din casa cu capul in pamant, rar vezi oameni veseli, care sa zici cas multumiti de nivelul de treai si locul de munca carel au, doar cei din GAZ o duc bine, restul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.