Acasă Nova TV

VIDEO: Ultimatum pentru Gospodăria Comunală şi Apa Târnavei Mari – VEZI amănunte!

259

STRADA GARII3Ultimatum pentru Gospodăria Comunală şi Apa Târnavei Mari. Cele două societăţi au timp până vineri pentru a veni cu un plan concret de acţiuni menit să ducă la repararea gropilor, şanţurilor şi a zecilor de zone cu probleme din oraş.Viceprimarul George Petrescu i-a convocat în această dimineaţă pe reprezentanţilor societăţilor Gospodăria Comunală şi Apa Târnavei Mari, dar şi pe cei ai Direcţiei Tehnice. Scopul a fost o discuţie despre starea drumurilor din oraş, iar cele două societăţi au primit ca sarcină clară ca în următoarele două zile să vină cu un plan de acţiune concret pentru remedierea problemelor.

8 COMENTARII

 1. Pai un plan simplu e sa-i demiteti pe primar si bucse. doi mari mincinosi si incompetenti. si cred ca tot consiliul are vina. se „lipesc” de asfalt ca raia de caine numa sa bage ceva in buzunare.

  • Dle Petrescu,

   Nu este nici un atac la persoana. Stim cu totii ca ati cumparat fotoliu de vice-primar. Experienta dvs nu va recomanda pentru acest post. Probabil ca v-ati dat seama si din sedintele saptamanele de la primarie, cand, desi dvs personal convocati toti factorii de decizie..dvs plecati din sedinta sau nu o mai tineti. Asta da dovada ca nu stiti sa gestionati treaba. Cand mergeti pe teren la receptii dvs plecati ca iara aveti treaba nu stiu unde. Nu este un atac la persoana dar sincer, sunteti incompetent. Cei de la Gospodarie va rad in nas si pe la spate, cei de ATM la fel, imi pare rau dar Dani are dreptate. NIMENI din orasul asta nu va ia in serios. Nici macar directoarele din Primarie. Ati ramane perplex sa aflati parerea lor despre dvs.

   Si da, dupa cum stim, vine iarna. Cel putin nu mai inghitit atat praf si atata incompetenta ale autoritatilor.

 2. fapte vremmmmmm…ca de vorbe ni sa acrit..vorbe ascultam de peste 20 de ani si chiar ne-am saturat..un drum de ##de doamne ajuta## nu avem in acest oras..la stare drumuri nu ne ridicam nici macar la nivelul orasului blaj si tarnaveni ce sa vb de altele..si chiar ar trebui sa va fie mare rusine edililor ca ei nu au romgaz, si gaz metan si sngn gaz etc in oras dar tot reusesc sa ridice orasele prin drumuri si altele..d-nu primar degeaba avem ghivece cu flori pe toti stalpii ca tot asa te injura soferii cand dau cu masinile prin gropi..stati intr-o zi pe o statie sa auziti ce va umple frigiderul soferii prin trecere prin medias…o sa vedeti ca va luati porc degeaba de craciun ca nu aveti unde-l pune ca aveti tone de carne in frigider..gluma,gluma dar chiar e serioasa treaba…

 3. fratilor concetatei tot cei de reparat si facut pt oras e de bun auhur, strazi, santuri, fabrici, cladiri, scoli, universitati, tot e binevenit dar cat mai repede ca lumea pleaca cu duiumul din oras ca nu mai au unde munci in afara de KROMBERG SI automecanica, studentii pleaca la SB, CJ, MS etc sa invete,, iar putini se mai intorc acasa.

  FACETI CEVA DLE (VICE)PRIMAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.