Acasă Nova TV

VIDEO: Iniţiativă pentru zona pieţei, 9 (NOUĂ) semafoare de 155.000 lei!

20

STRADA MADGEARUCirculaţia în zona pieţei agroalimentare va fi reglementată cu nu mai puţin de nouă semafoare. Proiectul va fi pus în aplicare la începutul anului viitor şi va costa 155.000 lei, bani care provin din bugetul local al municipiului.Pentru a rezolva problema circulaţiei în zona pieţei agroalimentare, Primăria Mediaş a comandat un studiu în urma căruia a rezultat un sistem cu nouă semafoare auto şi pietonale. Acesta va fi implementat efectiv la începutul anului viitor.

9 COMENTARII

  1. bai primare tu ne omori cu nervii..dar la niste pasaje subterane la piata nu te gandesti si tu?..si asa avem trafic greu in oras ca proiectele cu variantele ptr camioane au picat..daca tot dai un ban pai atunci fa mai ceva ca lumea in folosul populatiei ca no fi asa greu ca altii zboara pe luna si noi tot cu semafoare frate..dar la un contract cu semafoare se ia bani grei asta si caiini maidanezi o stiu+ani grei de intretinere…?bani grei domne care circula prin unele buzunare..

  2. pasaj subteran exista deja in zona. Se poate folosi cu succes conducta aia groasa pe care de abia au astupat-o. Sobolanilor…:))

  3. Interese peste interese, problemele principale nu sunt rezolvate, banii fiind aruncati tot pe nimicuri! Din surse sigure va pot spune ca primarul asta al nostru nu a vrut ca Strabagu’ sa asfalteze soseaua principala a Mediasului. De ce oare?

  4. Ce nevoia de semafoare cand de cateva zile la pod nu functioneaza semafoarele si este un haos total.Gandeste-te la un sens giratoriu d-nule primar ca la piata oricum exista un semafor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here