Acasă Nova TV

VIDEO: Haos, înjurături şi mulţi nervi la podul mare – VEZI ce spun şoferii!

31

MUNCITOR DIRIJORDezastru, strigător la cer, bătaie de joc la adresa cetăţeanului. Aşa caracterizează medieşenii ceea ce se întâmplă în zona podului mare, acolo unde s-a decopertat de mai bine de trei săptămâni şi aşa s-a lăsat.  Evident ca la noi, nimeni nu răspunde pentru această situaţie.Lucrările de decopertare continuă în zona podului peste râul Târnava Mare. Printre înjurături şi admonestări, muncitorii continuă să spargă ce a rămas nespart. Despre asfalt nici poveste deocamdată. Conducătorii auto spune că cineva trebuie tras la răspundere pentru că îşi bate joc de nervii şi de maşinile lor.

Articolul precedentULTIMA ORĂ: Comisarul şef Ion Cimpoeru este noul comandant al Poliţiei Mediaş!
Articolul următorVIDEO: Marcel Ţenter prefaţează partida din jungla mureşeană – VEZI ce spune tehnicianul!

4 COMENTARII

  1. giratoriu facut de 10 luni de zile in ce hal arata..rusine..cu 100 de ani in urma suntem dar taxe si imozite platim ca in vest..ne distrugem masinile prin haosul din medias..la verificari suntem respinsi ca avem jocuri la directie,la izvor sta RAR-ul si ne ia taloanele la masini dar de gropile din asfalt nu se ocupa nimeni..nu stiu cat mai induram fratilor asemenea ticalosenii?..faceti ceva cei care aveti puterea de a o face si care ati fost alesi sa o faceti ca sa ne fereasca domnu de o noua revolutie ca iasa nasol de data asta..

  2. cand a fost vrajeala aia ca ii muta pe cei din gaz la bucuresti ..era plin internetu de anunturi care indemna lumea sa iasa in strada ..dar acum nimeni nu zice nimic ..toti spun acelasi lucru. sa se faca ceva .. toti se plang NIMENI nu face nimic concret. hai sa mergem cu 10 masini sa oprim pe pod ..cu toate riscurile ..din fata calculatorului nu se schimba NIMIC.oricum asta-i tara ..asta-i romanu ..pe toate planurile e la fel. multa vorbarie putine fapte ..probabil lumii ii e frica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.