Acasă Nova TV

VIDEO: Elevii Şcolii maghiare ,,Istvan Bathory’’ au câştigat Cupa ,,Descoperă Mediaşul” – VEZI amănunte!

98

DESCOPERA MEDIASULSâmbătă s-a desfăşurat în centrul istoric al oraşului, prima ediţie a Concursului ,,Descoperă Mediaşul’’. Acesta s-a adresat elevilor claselor a VIII-a şi a fost organizat de către Clubul Rotaract Mediaş. Câştigătorii concursului „Descoperă Mediașul” au fost elevii Şcolii maghiare ,,Istvan Bathory’’. Pe poziţia a doua s-a clasat Şcoala Generală Mihai Eminescu iar podiumului a fost completat de Şcoala Generală C.I. Motaş.

4 COMENTARII

  1. Va rog sa ne spuneti pe ce loc se afla scoala Bathory daca se lua in considerare si indiciul de la ultimul turn . Copiii au fost acolo si stiu. Chiar daca nu au tablete, Scoala M Eminescu e castigatore de drept.

  2. Va rog sa ne spuneti pe loc ar fi fost scoala Bathory daca se lua in considerare si indiciul de la ultimul turn. Copii au fost acolo si stiu. Oricum , chiar daca nu au tablete, copiii de la M. Eminescu sunt castigatori.

  3. eu din cate stiu la noi in medias … drumurile pe unde circula troleul sunt cu prioritate cu cateva exceptii…normal intr-o intersectie nedirijata se acorda de dreapta , eu aici nu vad o intersectie vad un drum principal si unul secundar ce vine dintre blocuri..
    este adevarat si motociclisti circula putin c-am inlegal .. dar masina respectiva nu avea ce cauta acolo.. 1 numere false 2 fara verificare 3 consider ca seferul trebuia sa fie mai preventiv ceea ce si motociclistul , putea fi un copil in lucul masinii si la fel nu il putea evita , .. cu toate aste imi pare rau pentru el sa dus prea repede .. dumnezeu sa-l odihneasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.