Acasă Nova TV

VIDEO: De astăzi medieşenii circulă cu Veronica, Denis sau Lorena – VEZI amănunte!

21
DISTRIBUIȚI

MEDITURDe astăzi medieşenii circulă cu Veronica, Denis sau Lorena. Aşa au fost botezate troleibuzele societăţii Meditur de către copiii care au participat recent la Ziua Porţilor Deschise, eveniment organizat de către operatotul de transport local.Troleibuzele au fost inscripţionate cu numele date de copii, iar de astăzi au revenit pe trasee. Ideea de la care a pornit această iniţiativă a fost aceea de a-i apropia pe călători şi în special pe copii de tot ce înseamnă transportul ecologic.

Banner EximTur
 • anonim

  au dat astia de la Meditur in mintea copiilor

 • N. Popovici

  AR FI MAI BINE SA PUNA MAI MULTE APARATE DE ELIBERAT TICHETE,MAI ALES IN STATIILE POPULATE

 • bereta

  si sa lasa trucurile te obliga sa mergi cu ei luanduti bani pe doua bilete..desi vrei numai unul..si pe pensionari ii lasa sa se plimbe gratis..

 • muncitor

  am o intrebare pentru cei de la Meditur si sper sa auda de ea.Dece L9 si L10 pleaca din statia de la automecanica cu 5-6 minute mai repede decat este normal?din cate stiu eu la 10 minute trebe sa plece din statie mereu.muncitori iasa de obicei la si 7 minute troleul nu mai este. noi dam bani pe abonamete si bilete si nu avem cu ce sa mergem akasa.va rog vreau un raspuns..multumesc