Acasă Nova TV

VIDEO: De astăzi medieşenii circulă cu Veronica, Denis sau Lorena – VEZI amănunte!

31

MEDITURDe astăzi medieşenii circulă cu Veronica, Denis sau Lorena. Aşa au fost botezate troleibuzele societăţii Meditur de către copiii care au participat recent la Ziua Porţilor Deschise, eveniment organizat de către operatotul de transport local.Troleibuzele au fost inscripţionate cu numele date de copii, iar de astăzi au revenit pe trasee. Ideea de la care a pornit această iniţiativă a fost aceea de a-i apropia pe călători şi în special pe copii de tot ce înseamnă transportul ecologic.

Banner EximTur

4 COMENTARII

  1. si sa lasa trucurile te obliga sa mergi cu ei luanduti bani pe doua bilete..desi vrei numai unul..si pe pensionari ii lasa sa se plimbe gratis..

  2. am o intrebare pentru cei de la Meditur si sper sa auda de ea.Dece L9 si L10 pleaca din statia de la automecanica cu 5-6 minute mai repede decat este normal?din cate stiu eu la 10 minute trebe sa plece din statie mereu.muncitori iasa de obicei la si 7 minute troleul nu mai este. noi dam bani pe abonamete si bilete si nu avem cu ce sa mergem akasa.va rog vreau un raspuns..multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here