Acasă Nova TV

VIDEO: Călători frauduloşi amendaţi de Poliţia Locală – VEZI amănunte!

200

MEDITURPoliţia Locală colaborează cu societatea Meditur în vederea depistării călătoriilor care circulă fără bilet sau abonament. În ultimele zile două persoane au fost sancţionate cu amendă contravenţională în valoare de 150 lei. Controalele vor avea un caracter permanent.Operatorul de transport local şi-a propus să elimine călătorii frauduloşi, iar din acest motiv colaborează cu Poliţia Locală. Astfel, un controlor şi un poliţişt local acţionează în mijloacele de transport în comun pentru a-i depista pe cei care călătoresc fără bilet sau abonament.

12 COMENTARII

  1. Bine ar fi sa ii putem si noi amenda cand soferii ajung cu 3 minute mai repede decat programul inscris si trebuie sa mai stai 15 min degeaba pana la urmatorul. Eu as schimba acel tabel cu programul in loc de orar sa scrie mare CUM TI-E NOROCUL…cam asa se respecta orarul.

  2. Bisu bine zis :)) si cu aparatele lor de cacat ca nu iti dau rest sau cine stie ce erori mai au :)) ei nu te despagubesc cat ar fi o amenda daca te inseala….

  3. Am ceva de obiectat, dupa cum stiiti nu in fiecare statie de autobuz sunt automate de bilete, noi suntem obligati sa mergem o statie doua mai departe doar pentru asta ? sau sa luam de la sofer un bilet cu 3 4 lei doar pentru o calatorie ? ce (CENZURAT) mea ii aici ? daca vreti sa faceti ceva de doamne ajuta, faceti-o cum trebuie, (CENZURAT) !
    Amenda ? Sunteti niste (CENZURAT)! Bag (CENZURAT) in Meditur-ul vostru !

  4. in statile in care nu sunt automate puteti gasi la chioscurile din apropiere, trebuie sa ajungem si noi la civilizatiein cluj e la fel sau in sibiunuma noi tzaranii din medias suntem mai lenesiasteptam sa vina cineva in statie sa ne imparta bilete decat sa mergem 50m sa luam bilet! si cu programul seara Domnule Bisu daca u te urci din g. campului de la capat de linie si nu sunt calatori in statii si traficul e redus tie iti comvine sa stea soferul in statie cate 2 min fara sa urce sau sa coboare cineva? mie unul nu ! o seara buna

  5. In statia din fata Romgazului nu este automat de bilete, si nici in apropiere nu sunt magazine din care poti cumpara! Ar insemna sa mergem pe jos o statie sau doua! Asa ceva nu e normal! Dupa cum nu e normal nici sa primesti rest de la automate doar monede pe care trebuie sa le aduni de pe jos, unde ti le arunca aparatul!
    Sunt de acord ca nu soferii sunt cei care ar trebui sa vanda bilete, dar ar fi bine totusi ca asemenea lucruri sa fie mai bine organizate.

  6. dara de ce doar de la 8-9 dimineata putem lua bilete ca doar atunci se deschid magazinele, dar daca mergem de la 6-7 din casa ce facem???? luam de la sofer cu un drum? e corcet?

  7. platesti abonament 43 si stai in picioare ca e plin Mediturul de cei care circula gratis.de ce naiba nu limitai calatoriile pensionarilor?intodeauna la orele de varf sunt majoritari in autobuse.mai si put ca naiba.ti-e scarba sa mergi cu meditur asa pute uneori.oras plini de tigani si tarani nespalati

  8. Stimabila „controloare” din imaginile de mai sus da amenzi dupa cum o taie capul, nu ia in considerare biletele valabile ale calatorilor…probabil are target si ia bonus-uri din asta, sau vrea sa arate ce „harnica” este sau ce bine gandeste, dar nu gandeste cu capul, ci cu…ce are mai mare!Plus de asta, nici nu stie sa scrie, nu stie sa aprecieze data si ora si, mai-mai, isi trece propriul nume la numele calatorului „in cauza”…nu mai spun de faptul ca lasa o gramada de cunoscuti sa circule fara bilet/abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.