Acasă Nova TV

VIDEO: Balul ţiganilor la a şasea ediţie consecutivă la Mediaş – VEZI amănunte!

335
DISTRIBUIȚI

BAL RROMISute de ţigani din municipiul Mediaş au participat vineri după-amiază la un bal organizat special pentru ei. Manifestarea a ajuns la cea de-a şasea ediţie consecutivă în municipiul de pe Târnava Mare şi s-a desfăşurat la grădina de vară Traube.Sarmalele, vinul, muzica şi dansul au fost ingredientele unei petreceri organizate de către Direcţia de Asistenţă Socială. Balul ţiganilor s-a bucurat şi în acest an de o participare numeroasă.

Banner EximTur
 • Anton Moldovan

  Acum pot muri linistit si fericit. Am aflat unde se duc banii platiti de noi la bugetul primariei. Asa isi face rost de voturi primarul in loc sa asfalteze strazile, sa repare scolile (pe care tiganii le ocolesc), sa repare gradinite, spitalul etc.
  Pacat ca dictatorul din Syria a gresit coordonatele si ziua!

 • un mediesean

  Pe banii cui s-a organizat circul? Primarul si alegatorii sai…

 • lucian

  mahala in toata regula

 • lucian

  astai sistemul de valori care este apreciat de edili? astept raspuns

 • Dan

  Asta-i jegul de primar care s-a folosit si se foloseste de tigani pentru a castiga alegerile. Noi muncim cinstit, platim taxe si impozite iar ciorile jegoase se distreaza, fura, jefuiesc si sfideaza lumea sub protectia edililor, presedintilor, guvernului, politiei, etc. Dupa cheful de la Traube au continuat in zona releee sa faca circ deranjand un cartier intreg tot weekendul. Dragi locuitori ai carierului Mosnei nu v-ati saturat de circul care il fac nesimtitii astia cand vor si cum vor. Poate ne adunam intr-o zi si le dam foc.

 • Dan

  Nu stiu ce le-a promis nesimtitul de Neamtu la tigani inainte de alegeri dar sigur sunt protejati de acesta. La unul din nenumaratele chefuri in aer liber pe care le fac tiganii din zona relee, cand politia i-a amennintat ciorile au spus ca au autorizatie de la primarul Mediasului. Ba mai mult unul l-a sunat pe primar in toiul noptii si l-a dat politistului sa vorbeasca cu el. Asta e NEAMTU marele conducator.

 • gigi

  Dl Dan stai calm „si nu pune botul”. Ai fost tu langa ala de l-a sunat pe primar in toiul noptii ? Ca il mananc eu cu „pene” cu tot. Si vezi ca faci public afirmatii de tip segregationist …

 • AIDA

  Nu va agitati preamult,e prea tarziu.Romanii nostri sunt incantati sa-i copieze(ascultand manele,dansand pe ritmurilor lor).Politicenii mediasului sunt exact ca cei care ii voteaza,nu mai este nimic de facut in orasul Medias,toata clasa politica umbla numai dupa ciolan.