Acasă Nova TV

Se ia apa în tot oraşul până la miezul nopţii!

40

CONDUCTE APACompania Apa Târnavei Mari anunţă că astăzi începând cu orele 15.00 până la ora 24, vor avea loc lucrări în vederea remedierii unei avarii la conducta DN 1000 milimetri care alimentează municipiul Mediaș din rezervoarele Perșani. „Dorim să informăm consumatorii că se va resimți scăderea presiunii apei la robinete în acest interval orar la capetele de rețea și în zonele înalte, deservite de stații de pompare. La repunerea în funcţiune a reţelei, apa va prezenta suspensii şi culoare din cauza antrenării depunerilor din conducte.
Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat și vă mulțumim pentru înțelegere!” se arată în anunţul operatorului de apă şi apă uzată.

UPDATE ORA 15: 27

Din cauza gravității avariei survenite la conducta DN 1000 mm care alimentează municipiul Mediaș din rezervoarele Perșani, compania Apa Târnavei Mari anunţă că astăzi, 04.10.13, până la ora 24, vom sista furnizarea apei în întreg municipiul Mediaș.
La repunerea în funcţiune a reţelei, apa va prezenta suspensii şi culoare din cauza antrenării depunerilor din conducte.
Articolul precedentVIDEO: Ighişul Nou se scufundă în noroi – VEZI ce spun oamenii!
Articolul următorVIDEO Cristi Dulca: Vom aborda foarte serios partida cu Petrolul şi vrem victoria!

2 COMENTARII

  1. oameni mai incompetenti ca la apa tarnavei mari nu se gasesc nici unde in lume , toti prostii si nesimtitii lucreaza acolo!!!!! mai oameni buni ne-am saturat de prostiile voastre , domnule primar tu esti cel mai vinovat dintre toti (tolerezi asemenea incompetenti)
    Rusine !!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.