Acasă Nova TV

Gaz Metan VS. Ceahlăul 3-1 la final

27

GMM VS ceah 2Gaz Metan joacă în această după-amiază o nouă partidă importantă în compania Ceahlăului Piatra-Neamţ. Formaţia lui Cristi Dulca este în căutarea celui de-al nouălea rezultat pozitiv în campionat, în timp ce nemţenii sunt şi ei într-o formă foarte bună cu doar două înfrângeri în unsprezece etape disputate până în prezent.

Gaz Metan: Buchta, Buzean, Muth, Markovici, Frăsinescu, Ciprian Petre, Todea, Aymen Tahar, Alex Munteanu, Florin Dan şi Bud.

Ceahlăul: Jovic, Marc, Cazan, Jula, Achim, Golubovic, Onciu, Dumitraş, Gheorghiu, Popadiuc şi Cânu.

Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul la Mediaş prin Golubovic în minutul 10. Acesta a înscris din alunecare la colţul scurt după o centrare venită de pe partea dreaptă. Gaziştii au reuşit să egaleze peste doar şapte minute. Ciprian Petre a profitat de o nesincronizare a defensivei adverse, a recuperat mingea, a pasat pentru Florin Dan care a reuşit să egaleze. În minutul 42, căpitanul Cristian Todea a prins un şut superb de la 25 metri şi l-a învins pe Jovic. În minutul 71, Gaz Metan a reuşit să marcheze şi golul al treilea. Aymen Tahar a înscris superb cu un lob de la 15 metri.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here