Acasă Nova TV

Două accidente cu viteză şi depăşire neregulamentară.VEZI amănunte

65

Masina rasturnata În dimineaţa zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 0830, pe DN 14 A s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

  1. A.  Puiu (55 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş) în timp ce conducea autoturismul pe DN 14 A, având direcţia de deplasare Mediaş – Târnăveni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, într-o curbă la stânga pierde controlul asupra autovehiculului, intră în derapaj după care se răstoarnă în afara părţii carosabile pe sensul său de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

În după-amiaza zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 1650, pe DN 14, în localitatea Târnava s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

M. Cristian (36 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş) în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, având direcţia de deplasare Mediaş – Sibiu, în localitatea Târnava s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unei coloane de autovehicule fără să se asigure corespunzător şi a acroşat în partea laterală stânga spate un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers şi care efectuase un viraj la stânga pentru a intra în localitate.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unui pasager.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Foto: Arhivă

Articolul precedentDrepturile de primire a ajutoarelor de incălzire se stabilesc începând cu 1 noiembrie
Articolul următorVIDEO: Ziua internațională a luptei împotriva cancerului de sân marcată la Clubul The Place!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.