Acasă Nova TV

VIDEO: Minunea a durat o zi – campania CLT la pământ – VEZI amănunte!

90

AFISEMinunea a durat doar o zi. O parte dintre mesajele lipite ieri în Orăşelul Copiilor de către tinerii din Consiliul Local au fost deja rupte, iar dacă lucrurile vor continua aşa, în scurt timp nu va mai rămâne niciunul întreg. Soluţiile sunt date chiar de medieşeni, camere de supraveghere, amenzi şi mai multă implicare din partea autorităţilor.Ieri dimineaţă, tinerii au lipit în Orăşelul Copiilor afişe cu mesaje sugestive pe bănci dar şi pe aparatele de joacă, prin care îi îndeamnă pe medieşeni să aibă grijă de aceste bunuri. La 24 ore de la această acţiune mai multe afişe au fost deja rupte şi aruncate pe jos. Medieşenii care vin în această spun că este nevoie de camere de supraveghere dar şi de mai multă implicare a autorităţilor.

Articolul precedentVIDEO: Gara Mediaş este reabilitată, se construieşte un nou tunel pietonal – VEZI amănunte!
Articolul următorAPM Sibiu și SC Prospecțiuni SA, date în judecată pentru explorările de căutare a gazelor de șist din nordul județului

7 COMENTARII

  1. Intrebare oare cei carora le era adresat mesajul stiu carte????.pentru adevaratii cetateni ai urbei nu trebuie afisate mesaje de gen.

  2. Va spun eu un singur cuvant …TIGANI! va rog sa va plimbati seara prin mediasul asta mort si sa vedeti cine sta seara acolo, in asa numitul „Oraselul Copiilor”. Acel loc se transforma in „Oraselul tiganiilor”pe timpul serii. Chiar credeti ca niste afise o sa ii opreasca de la comportamentul lor care se afla in sange, in neamul lor? Imi vine sa rad, sincer..

  3. Nu inteleg de ce mediatizati si va implicati in lucruri care sincer pentru majoritatea cetatenilor Medieseni, nu au nici o valoare.. Voi vedeti „Oraselul Copiilor” dar drumurile nu le vedeti ca sunt vai mama lor.. Pai nu? Asa e si normal , ne cumparam lavabila pentru zugravit, dar noi nu avem casa.. patetic

    • Simplu, intr-un fel ai dreptate, dar in medias nu sunt doar soferi si masini, stii? mai sunt si copii ai caror parinti nu ii lasa toata ziua sa stea in casa cu ochii in televizoare sau calculatoare. Tot respectul pentru ei, pentru ca tot mai rar vezi parinti de genul. Si unde sa-ti duci copilul sa se joace daca nu intr-un parc..dar in ce parc, ca nu are cu ce sa se joace. Nu am trecut de prea multe ori pe la piata, dar am observat ca la doar o saptamana dupa ce au pus leagane noi, erau rupte, si nu cred ca un copil de 7-8 ani ar putea rupe un leagan nou, din fier..doar un copil de 16-17+ lipsit de minte. Aici e problema in Medias..cea mai mare, dupa aceea urmeaza infrastructura orasului, care e asemenea unui sat.

  4. sai prinda si sa le taie o mana sau macar un deget apai sigur no sa mai faca asa ceva,…ca amenda e ca si cum nu sa intamplat nimic,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.