Acasă Nova TV

VIDEO: Aglomeraţie la Bursa absolvenţilor – VEZI ce spun participanţii şi rezultatele!

24

BURSA ABSOLVENTILORPeste 300 persoane din municipiul Mediaş şi zonă au participat în această dimineaţă la Bursa absolvenţilor desfăşurată la Centrul Cultural Casa Schuller. Dintre acestea 32 au fost selectate în vederea încadrării. În total, angajatorii au oferit 124 locuri de muncă vacante.La ora deschiderii bursei locurilor de muncă, mai multe dintre mesele angajatorilor erau goale. Cu toate acestea, medieşenii au aşteptat cu răbdare în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă dintre cele 124 disponibile.

Articolul precedentVIDEO: Mediaşul împărţit în două cu panouri fonoabsorbate, Gheorghe Roman a depus o întrebare la Ministerul Transporturilor!
Articolul următorVIDEO: Hai la curăţenie, sute de medieşeni sunt aşteptaţi mâine la Let’s Do It România!

2 COMENTARII

 1. Cata dreptate are colegu ce-a terminat”MANAGEMENT”!!
  Cererea este foarte mare iar oferta este infima.Satisfactia investitiei in tine ca persoana,sacrifciile financiare,eforturile depuse (intelectual) pentru a-ti promova examenele sunt foarte mari pentru a termina o facultate.
  Este indubitabil sa te ridici la un anumit standard pe care ti-l doresti,sa ai satisfactia momentului respectiv o mandrie ca esti integralist.. dar ce folos ?
  Ce satisfactie mai poti avea cand te uiti in urma la eforturile facute cand nu ai pe nimeni pentru a obtine un loc decent de munca!Mai in toate firmele exista un fel de „panza de paianjen”!Pentru posturile bune exista intodeauna fata …fiul ..lui cutare!
  Ce satisfactie mai ai cand stai la un examen pentru un post 3 ore si treci cu seriozitate prin probele cerute de angajator…si dintr-o data vezi intrand o domnisoara cu tocuri de 20 cm.cu un dosar pupand pe toata lumea si ia postul!!Cred ca toate astea se intampla datorita faptului ca „traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”(Mircea Badea)
  Apropo de saitul primariei se mai posteaza si acolo locuri de munca bugetare,sunt asa de ascunse si continutul lor(cerintele postului) se schimba de la o zi la alta ,ba sunt postate taziu la un termen limita asa incat nu-ai timp sa-ti depui dosarul la termen ori sa-ti inveti bibliografia!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.