Acasă Nova TV

Curtea de Apel Alba a dispus punerea în libertate a notarului Răzvan Mărginean şi al altor 6 inculpaţi din dosarul cămătăriei

38
Răzvan Mărginean Printre cei şapte inculpaţi în cazul cărora a fost dispusă înlocuirea măsurii arestării preventive cu aceea a interdicţiei părăsirii ţării se numără inclusiv notarul Răzvan Mărginean. Inculpaţii nu sunt însă deocamdată liberi, deoarece procurorii au făcut recurs, iar verdictul final aparţine magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Până la pronunţarea de la Bucureşti cel puţin, inculpaţii rămân în arest.
Alături de notar, s-a dispus punerea în libertate pentru Mihai Cornea, Nicolae Şandru, Sorin Duşe, Cătălin Haiduc, Cosmin Rujan şi Flaviu Filimon.

Dacă verdictul de la Alba nu se schimbă la Bucureşti, în perioada în care au interdicţie să părăsească ţara inculpaţii trebuie să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori sunt chemaţi, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme, să nu se apropie de membri familiilor acestora, de ceilalţi inculpaţi, martori, experţi şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect.

Articol complet: Adevărul Sibiu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.