Acasă Nova TV

ASTĂZI, ORA 10 Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Mediaş şi Sibiu

36
ŞOMAJUL
bursa locurilor de munca Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează vineri, 27 septembrie 2013, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, la Sibiu şi Mediaş.
Evenimentul are loc atât în Sibiu, la Universitatea Alma Mater, la sediul din str. Calea Dumbrăvii, nr. 28-32, cât şi Mediaş, la Casa Schuller, str. Piaţa Regele Ferdinand, nr. 16, începând cu ora 10:00. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită. „În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 50 de agenţi economici din judeţ. Până la această dată 26 dintre aceştia au confirmat deja participarea la bursă, (14 la Sibiu şi 12 la Mediaş) punând la dispoziţie 175 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: operator montaj linii automate, muncitor necalificat la asamblarea-montarea pieselor, confecţioner art. din piele şi înlocuitori, muncitor necalificat în industria confecţiilor, electrician, sudor, frezor universal,mecanic auto, electrician şi altele, oferta fiind completata de 24 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer producţie, inspector resurse umane”, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here