Acasă Nova TV

A intrat cu cuțitul la Tribunal

45

21856 (1)Un bărbat de 43 de ani din Sibiu a încercat să intre cu un cuțit în sediul Tribunalului.

Jandarmul care se afla la intrare și-a dat imediat seama că ceva este suspect, după ce bărbatul a încercat să evite dispozitivul de detectare a metalelor.

„Din cauză că avea un comportament aparent suspect faţă de alte persoane, prin ţinută şi aspect, subofiţerul de Jandarmerie l-a oprit şi l-a întrebat despre scopul prezenţei sale. Bărbatul a povestit că doreşte să depună o reclamaţie, era foarte grăbit şi a încercat să se îndepărteze înspre birourile de lucru cu publicul”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Sibianul i-a spus jandarmului că polițiștii i-au suspendat permisul de conducere și că se grăbea să depună o contestație. Subofițerul de la Jandarmerie a decis totuși să efectueze un control corporal, în urma căruia asupra bărbatului a fost găsit un cuţit cu lungimea totală de 26 cm şi cu lama de 12 cm (foto).

Bărbatul a motivat că efectuează servicii de transport persoane şi că poartă cuţitul pentru autoapărare.

Un echipaj de ordine şi siguranţă publică al Jandarmeriei Sibiu a întocmit actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de armă albă „în locurile sau împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică…”, faptă prevăzută de Legea nr. 61/1991 şi sancţionată cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

Sursă foto & articol: turnulsfatului.ro

Articolul precedentZilele tineretului medieşean se organizează la sfârşitul lunii – VEZI amănunte!
Articolul următorULTIMA ORĂ: Biciclist accidentat mortal pe drumul spre Păltiniş!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.