Acasă Nova TV

VIDEO: Orăşelul Copiilor a fost reamenajat – Vezi cum arată acum

220

oraselul copiilor1

Orăşelul copiilor de pe strada Constantin Brâncoveanu este gata pentru a primi vizitatori.  Aleile au fost pavate, băncile şi coşurile de gunoi au fost montate, la fel ca şi aparatele de joacă. Nu au fost uitaţi nici adulţii. Pentru aceştia s-au montat diferite aparate de întreţinere corporală.

Primarul Teodor Neamţu a anunţat finalizarea spaţiului de joacă şi recreere şi a făcut un apel către cetăţenii municipiului să păstreze în bune condiţii zona. 

Orăşelul copiilor a fost în dese rânduri subiect al Ştirilor Nova Tv. Supranumit Orăşelul gunoaielor, mizeria de pe alei, din iarbă şi din apropierea aparatelor de joacă erau la ordinea zilei în parcul de pe Brâncoveanu. Este de apreciat faptul că spaţiul a fost dotat cu aparate de joacă moderne şi bănci mult mai confortabile, dovadă fiind un cetăţean care se odihnea liniştit la umbră. Râmâne de văzut cât va rezista întreg parcul situat în aproprierea Pieţei Agroalimentare Mediaş.

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios cat timp va rezista. Mulatrii din Medias se vor ocupa personal ca durata de viata a acestui parculet sa fie cat mai scurta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.