Acasă Nova TV

Pentru munca intensă din Parlament, primarul i-a urat vacanţă plăcută deputatului Gheorghe Roman

213

vacanta palcutaPrimarul Teodor Neamţu a constatat ca parlamentarii au intrat în vacanţă şi a profitat de ocazie pentru a-i ura deputatului Gheorghe Roman  „concediu plăcut”, spunând că acesta ar avea nevoie de odihnă după munca asiduă depusă în această sesiune parlamentară.

Bineînţeles,  era vorba despre o ironie, edilul precizând că Gheorghe Roman a luat cuvântul doar o singură dată… atunci când a depus jurământul în parlament. 

Vacanţa poate fi însă şi un bun prilej de reflecţie asupra acestui război al declaraţiilor şi ce aduce bun comunităţii locale.

9 COMENTARII

  1. moldoveanu nusi bate joc de ghituca ci de noi ardelenii. poate roman a dormit in parlament dar macar nu a stricat un oras interg. numai printro minune acest oras va arata la fel ca inainte sa vina moldoveanu sal nenoroceasca. el si lingaii pedelisti!

    • Un moldovean care anul trecut promitea ca intr-un an orasul va arata altfel. Intr-adevar arata altfel, JALNIC. Poate la asta se referea ca intr-un an reuseste sa-l distruga…

  2. asa stiu ei sa iasa in evidenta…am o scarba totala pentru ei…si cred ca multi altii la fel…ei se gandesc vreodata oare ca nu ramane nimic in urma lor prin cea ce au facut?…se pare ca traiesc doar prezentul prin vorbe in vant…pacat ca nu au mustrari de constinta si nu se gandesc ca in cele din urma avem cu totii o judecata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.