Acasă Nova TV

Virgil Bucşe: Lucrările în Mediaş sunt încheiate 95%. Vom fi gata la sfârşitul lunii iunie!

128

bucseDirectorul operatorului regional de apă şi apă uzată,Virgil Bucşe, a dat asigurări că lucrările din cadrul proiectului de extindere şi reabilitare sunt în proporţie de 90% finalizate, astfel condiţiile de finanţare din partea Uniunii Europene fiind îndeplinite.

În primăvara anului 2010 au demarat primele lucrări din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita, Dumbrăveni, judeţul Sibiu”, derulat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Proiectul, în valoare de aproximativ 90 de milioane de euro este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

7 COMENTARII

 1. Exista un alt medias in apropiere? Oricum sunteti tare dl. Bucse…e cel mai tare banc auzit azi. Coborati din copac pe Al Vlahuta sau stadionului , dle draga sef de nesimtiti ce sunteti.

 2. am cateva intrebari pentru domnul Bucsa si anume daca poate sa faca publica pagina din caietul dee sarcini unde se specifica ca drumuirle trebuiesc refacute la starea initiala , adica inainte de inceperea sapaturilor
  cand anunta ca lucrarile vor fi finalizate la sfasitul lunii iunie sa iintelegem ca drumurile vor fi la starea initiala ?

 3. Cred ca ar trebui sa deschidem urechile inainte sa deschidem gura! Domnul Bucse vorbea in reportaj despre situatia proiectului de retele de apa si canal.
  Asfaltarea strazilor nu revine in sarcina Apa Tarnavei Mari. Pentru cine nu stie urmeaza o campanie ampla de asfaltare la nivelul orasului in urma lucrarilor efectuate la reabilitarea retelelor de apa si canal, asfaltare care nu se refera doar la refacearea stratului de asfalt pe suprafata santului sapat ci pe intreaga latime a drumul, cu borduri cu tot. A se vedea exemplul strazilor Gravorilor, Blajului. Paharul este intotdeauna pe jumatate plin, important este daca ti-e sete si vrei sa bei sau daca vrei doar sa te plangi ca nu este plin.

 4. Nu fiti rai. Nu va luati de primar si bucse. Ei cind spun ca „lucrarile” in Medias sunt finalizate 95% se refera la „comisioanele” incasate. Mai au putin si ajung la 100%. Pe urma isi iau banii si pleaca si ne alsa noua orasul in toata „splendoarea” lui. Orasul si datoriile!

 5. Negativi mai sunteti romanilor. Daca se face ceva dam cu piatra, daca nu se face aratam cu degetul. Ce usor e sa fi in spatele monitorului si sa tastezi aberatii fara nici un control. Sunt curios cati au venit azi la eveniment sa auda cu urechile lor ce s-a vorbit acolo si nu sa judece dupa ascultarea unui minut de stire.

 6. dar ce va luati mai asa de ei… mergeti voi in fata medesenilor si sa fiti primar/operator apa..sa vedem ce le ziceti!!!
  nu e bine ca dupa dl neamtu se vede ceva? la roman nimik nu e bine nici daca face ceva dar nici daca nu face nik, pai cum e bine?

  cum sa bagi o teava in pamant si sa nu sapi groapa, cum??? aveti rabdare ca o sa fie un oras cochet dupa ce totul va fi gata.!!! o sa vedeti!!! mai greu e cu locurile de munca…ca aici stam cam prost,..doar kromberg, emailul si putin din vitrometan ce mai merge… dar sor gasi investitori si pt alea..cat de curand…

  sor mai deschide fabrii in meidas sa nu uitam ca in anii 70-80` mediasul era cel mai industrializat oras din tara!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.