Acasă Nova TV

VIDEO: 25 pietoni amendaţi la Mediaş-Poliţia Rutieră a demarat o campanie de amploare pe această linie!

280

POLITISTInspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu a demarat o campanie care se adresează cu precedere pietonilor. Astfel, oamenii legii acţionează în perioada 7 – 19 mai, în vederea combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei în trafic a pietonilor cât şi neacordării de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversare.La nivelul municipiului Mediaş în două zile au fost aplicate un număr de 25 sancţiuni contravenţionale pentru traversare neregulamentară. Poliţiştii de la rutieră acţionează în mai multe puncte din oraş dar şi în afara acestuia.

5 COMENTARII

  1. Foarte bine!Dar cand se autosesizeaza politia Mun.Medias sa se faca si marcajele rutierela trecerile de pietoni si stradale?E foarte usor sa aplici amenzi,dar ceva concret pentru semnalizarea rutiera cand au de gand sa actioneze?De ani de zile nu am mai vazut marcaje ce delimiteaza sensurile de mers pe strazile din Medias-pe strada Avram Iancu se pot aplica aceste linii,dar cand?Sunt alte nereguli pe care nimeni nu le vede…numai planul de amenzi?

  2. politia medias e de 2 lei, le e frica de bisnitari si de circari, ca vai doamne ce le face, dar pe o batranica care vine patrunjel fara certificat de producator imediat o amendeaza..

    vai vai

  3. Pentru prima data pot spune ca i-am vazut pe cei de la politia locala ca fac o treaba cu folos, adica adunau toate persoanele care traversau ca oile pe unde apucau, numai pe trecerea de pietoni nu, insatisfactia mea e ca nu stiu totusi daca le-au fost aplicate amenzi sau doar au fost avertizati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.