Acasă Nova TV

Sondaj cu un rezultat neaşteptat: care sunt cele mai accesate site-uri de către copiii români

74

cele mai accesate site-uri de către copiii români  Site-urile cu conţinut exclusiv pentru adulţi sunt cele mai accesate site-uri de către copiii români, unii dintre ei intrând pe pagini deocheate chiar şi de la vârsta de 6 ani, arată un studiu realizat de Bitdefender.

Conform cercetării, 17,5% dintre copii intră pe site-uri porno, 11,7% – pe magazinele online, 11,5% – pe site-urile de torrente, iar 9,4% – pe reţele de socializare. În clasament urmează site-urile de ştiri, de business, de jocuri de noroc şi motoarele de căutare. De altfel, aceste site-uri figurează şi pe lista celor mai blocate pagini de internet de către părinţi.

Studiul mai arată că 17% dintre copiii de până la 10 ani şi 25% dintre cei de până la 12 ani au cont pe Facebook. Dat fiind că pentru a avea cont pe Facebook trebuie să ai minimum 13 ani, rezultă că toţi copiii de mai sus au minţit în legătură cu vârsta lor. O altă cifră îngrijorătoare din studiul Bitdefender arată că 2% dintre cei care se joacă pe calculator au vârste sub 5 ani.

Articol complet şi foto:  Gândul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here