Acasă Nova TV

VIDEO: Cafenea publică la Centrul de Voluntariat Mediaş

190

cafenea publicăCentrul de Voluntariat Mediaş marchează în perioada 27-31 mai săptămâna europeană a tineretului. În cadrul evenimentului instituţia îşi doreşte să promoveze voluntariatului printr-o cafenea publică în care facilitatorii le vor expune tinerilor beneficiile muncii în folosul comunităţii.
Facilitatorii, adică specialisti care au abilitaţile necesare şi priceperea de a ajuta un grup de persoane cărora le înţeleg obiectivele comune, le-au oferit tinerilor prezenţi la Centrul de Voluntariat motivatia necesară pentru a se implica în acţiuni de voluntariat.

Primii vizitatori ai cafenelei publice organizate cu ocazia săptămânii europeane a tineretului au fost elevii Colegiului Tehnic Mediensis.Aceştia au discutat cu muzeograful Angela Păucean, consilierul PDL Florin Neag şi coordonatorul Centrului de Voluntariat Mediaş, Maria Gina Toma.

2 COMENTARII

  1. Forma mascata de recrutare politica. Ce-s vrajelile astea cu voluntariatul.Nu mai sunt bani de gratare si mici atentii si gata au gasit baietii si fetele destepte fraieri sa presteze gratis.

  2. near trebui o facultate in oras pt acesti tineri sa nu mai plece din oras sa invete la sibiu, cj, bv, ms… sa ramana banii aici in oras si tinerii sa ramana sa studieze in medias, sa se angajeze in medias si sa traiasca in medias!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.