Acasă Nova TV

Unii îşi fac campanie electorală pe tema mutării sediului Romgaz!

56

viorel arcasSenatorul Viorel Arcaş susţine în acest moment o conferinţă de presă având ca temă mutarea Romgaz la Bucureşti. Preledintele PSD Mediaş a declatat în urmă cu puţin timp că unii politicieni au început campania electorală, tocmai cu această temă. Arcaş a subliniat că mutarea Romgaz nu apare nicăieri în discuţiile la nivel guvernamental, iar angajaţii companiei pot sta liniştiţi, lucru confirmat chiar într-o discuţie avută cu premierul Victor Ponta.

Viorel Arcaş este hotărât să se implice personal dacă mutarea va fi într-adevăr pe masa de lucru a guvernului Ponta: „Nu poţi avea volanul la Bucureşti iar maşina la Mediaş!”

UPDATE: Un alt subiect pus în discuţie este regionalizarea, Conform senatorului PSD, Sibiu va fi capitală regională, dacă se păstrează regiunile puse în discuţie la această oră.

6 COMENTARII

 1. unii isi fac DATORIA altii stau pe margine si comenteaza!!!
  sunt curios ce beneficii li s-au promis PSDistilor din Medias si judet sau cu ce sunt amenintati de tac chitic in fata unui dezastru ca asta!!!!

 2. Miza este una simpla: scaunul ca manager privat al Romgazului il costa pe Cindrea mutarea la Bucuresti! Iar directivele de la Ponta sunt clare, aduceti bani in capitala, ca sa ma pot tine de promisiunile electorale facut anul trecut, nu mai conteaza ce regiune are de suferit!

 3. Sediu secundar este deja semn al unui plan clar, apoi se vor externaliza servicii si dupa o perioada (scurta) Romgaz se transfera cu totul in Bucuresti. Asta ar aduce dupa sine 6000 de someri, 8 milioane de euro mai putin la jnudet, plecarea altor investitori din Medias, lipsa investitiilor. Domnilor, asta vreti pentru orasul nostru sau care este motivul pentru care ati ales sa nu va implicati in aceasta situatie?

 4. acum ca se discuta despre o eventuala mutare a celor doua soietati medesene: romgaz si Transgaz se face valva multa, cum ca orasu e in pericol de falimet si alte grozavenii, cum ca banii la bugetul local se vor imputine etc,
  acum eu nu sunt specialist in finante, sa ma pronunt, de asemenea nu simt doamne fereste nici o bucurie pentru stresul celor din societatile amintite, cum nu cred ca ar fi benefica miscarea care-i sperie , da’ drept cred ca uni din ei ar merita zau !
  poate ar reveni cu picioarele pe pamant si ar vedea realitatea:
  Cele doua societati nu functioneaza natural, dupa legile pietei libere,
  avand monopolul pe piata, nu au avut pana acum vreun stres altul decat alegerea concediilor subventionate prin locuri exotice ori a bancurilor trimise pe internet, ori al numarari primelor de toate felurile ( de copii, de miel, de oua rosi sau mai stiu eu ce alte gaselnite de tocare a banilor ) Poate ca as fi asteptat o forma de solidaritate cu cei mai putin fericiti din oras , care nu se ajung cu bani decat pentru plata facturilor de gaz si curent , renuntand astfel la mancare ori medicamente , iar alti precum PITEIU sa manevreze milione de euro provenite din bani acestor amarati ( si al nostru al celorlati care platim facturi de gaz ) atunci poate as fi asteptat solidaritatea pe care o solicita astazi prin vreun miting ( de ce nu ) de delimitare fata de persoana celui mai sus mentioant
  stiu, stiu raspunsul: nu e conamnat inca , iar milioanele de care se vorbeste sunt doar sicane politice… Apoi si domul primar ne cheama la miting de solidaritate , da’ ma intreb le cere in schimb aceasi forma de sloidaritate cu orasul , adica da domle , uite orasul e cu noi ne sustin sa nu ne mute sediul, noi le propunem in schimb reduceri la facturile de gaz prin eliminarea cheltuielilor aberante si reducerea pretului gazelor cu minim aceaste? of .. iar e dimineata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here