Acasă Nova TV

ŞOC LA ŞEDINŢA CL Mediaş: Unul dintre „cetăţenii de onoare post-mortem”, A APĂRUT LA PRIMĂRIA MEDIAŞ

211

EUGEN PESCARÎn această după-amiază, Consiliul Local a luat în dis­cuţie acordarea post-mortem a titlurilor de Cetăţeni de Onoare pentru medicul legist Ioan Doican, Mihai Iuga, fondatorul „Radio Mediaş 725” în anul 1993, primul post de radio din municipiul de pe Târnava Mare şi Eugen Viorel Pescar, primar al Mediaşului în perioada 1984-1988.

Surpriza a venit din partea lui Eugen Pescar, care s-a prezentat la Primăria Mediaş pentru a-şi ridica titlul de cetăţean de onoare.

UPDATE: Eugen Viorel Pescar locuieşte în prezent în Sibiu. Datorită unei confuzii a municipalităţii, acesta a fost prezentat iniţial ca urmând să primească titlul de cetăţean de onoare post-mortem. Ulterior în cursul zilei de ieri lucrurile au fost îndreptate, astfel că aşa a fost posibil ca Eugen Viorel Pescar să fie prezent astăzi la sediul Primăriei Mediaş pentru a-şi primi distincţia pentru contribuţia sa la dezvoltarea municipiului Mediaş. Mai jos puteţi urmări şi momentul înmânării distincţiei dar şi o declaraţie a acestuia.

Articolul precedentVIDEO: Plantări de puieţi la CRRPH Mediaş cu ocazia Zilei Porţilor Deschise!
Articolul următorVIDEO: Sprijin pentru alăptare – proiect la Spitalul Municipal Mediaş!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.