Acasă Nova TV

PREFECTUL DE SIBIU: Liderul de sindicat, Ioan Stoicovici, trebuia să fi fost prezent ieri la întâlnirea de la București, nu să ceară astăzi lămuriri!

114

Ovidiu Sitterli Prefectul Județului Sibiu, Ovidiu Sitterli, a chemat astăzi la Sibiu reprezentanții Romgaz și Transgaz precum și pe cei ai administrației locale din Mediaș, pentru a-i informa în legătură cu ședința avută ieri la București cu ministrul delegat Constantin Niță.

”Niciodată nu s-a avut în vedere mutarea sediului societății la București”, a sigurat prefectul. Atât liderul de sincicat cât și primarul Mediașului, Teodor Neamțu, s-au arătat suspicioși.

…  Ovidiu Sitterli a spus că liderul de sindicat trebuia să fi fost prezent ieri la întâlnirea de la București, unde fusese invitat, nu să vină acum cu nelămuriri suplimentare. ”Trebuia să mergeți la întâlnire, să puneți aceste întrebări acolo, nu acum când nu vă pot răspunde. Începeți o nouă discuție care nu are niciun fel de finalitate. D-l Niță putea să vă răspundă la aceste întrebări!”, a spus prefectul. Ioan Stoicovici a motivat lipsa lui de la întâlnire prin faptul că a fost programată aproape simultan cu protestele anunțate de la Mediaș, iar invitația a venit prea târziu pentru a o putea onora.

Articol complet: Turnul Sfatului

Articolul precedentRămâne Aeroportul Sibiu fără Blue Air? Cu datorii de peste 300 milioane Lei, compania a fost scoasă la vânzare
Articolul următorCum a schimbat Sibiul Nicu Ceauşescu, ultimul prim-secretar al judeţului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.