Acasă Nova TV

LINIŞTEA (BRUSCĂ) NAŞTE SUSPICIUNI: Sper ca sindicatele sa apere cu adevarat interesele angajaţilor

35

RALUCA TURCAN - CONFERINTA - SIBIU  Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Raluca Turcan, sustine necesitatea păstrarii sediilor companiilor Romgaz şi Transgaz la Mediaş şi respinge initiativa Ministrului delegat pentru Energie, Constantin Nita, de-a înfiinta sedii secundare la Bucuresti. În contextul revoltei sindicale aparută saptamâna trecuta pe aceasta tema la Mediaş, Turcan spera ca sindicatele din gaz sa apere „cu adevarat interesele angajatilor”. 

Întrebată cum îsi explica faptul ca nu a fost invitata, în conditiile în care presedintele Sindicatului Liber Romgaz, Ioan Stoicovic, a declarat ca va invita toti politicienii de Sibiu, Raluca Turcan a declarat: „Inclusiv transmiterea acestei informatii face parte din nota obisnuita a politicii USL:una spun public si alta fac practic.Probabil si-ar fi dori sa existe o dezbatere si cu parlamentari de Opozitie pe o chestiune atât de importanta pentru judet si pentru zona Medias.

Din nefericire, vor încerca, probail, sa musamalizeze, sa acopere aceasta lovitura data sistemului economic din Medias si din judetul Sibiu pentru ca am vazut ca Victor Ponta confirma ca se vor produce niste schimbari, în sensul în care se va crea un centru pentru cele doua companii la Bucuresti. Acesta este începutul sfârsitului. Este începutul prin care, Victor Ponta, USL, vor lua incetul cu incetul tot avantajul si beneficiul economic al acestor companii în Bucuresti”.

Articol complet: Turnul Sfatului       Foto: Arhivă

Articolul precedentVARĂ FIERBINTE ÎN ARDEAL: Deep Purple şi UB40 vor concerta pe Cluj Arena în iunie
Articolul următorMiron Neagu: Este nevoie de o dezbatere reală, de specialitate privind soarta Romgaz şi Transgaz!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.