Acasă Nova TV

INCREDIBIL: GALERIE FOTO – marea asfaltare de pe Stadionului – un petec de 5 metri de asfalt… şi cam atât

34
STADIONULUIO medieşeancă a încărcat pe pagina de Facebook a Nova TV mai multe fotografii realizate astăzi pe strada Stadionului, una dintre cele care au avut de suferit cel mai mult. Imaginile sunt însoţite şi de explicaţiile de rigoare. ,,MEDIESENI DE PE STRADA STADIONULUI IESITI AFARA DIN CASE SA VEDETI MAREA ASFALTARE SI DACA SUNTETI MULTUMITI …APLAUDATI…DACA NU SA VINA PRIMARUL SA IL LAUDAM PENTRU RECOMPENSA NOASTRA DE RABDARE, PFRAF, MIZERIE SUPORTATE IN ULTIMUL AN! BATJOCURA! Daca vi se pare ceata in miezul zilei…va inselati…e praful inghitit de noi de primavara trecuta si pana azi. Marea asfaltare inseamna un petec de 5 m lungime in mijlocul strazii . Daca stam in case …ne meritam soarta! Scuze celor care au trecut prin zona si nu am putut aco[eri nr masinilor..dar si ei au indurat destule!” a scris Mihaela Coldea pe pagina de Facebook a Nova Tv.

7 COMENTARII

  1. Ia ghiciti la poarta cui a fost turnat petecul de asfalt? Va dau un indiciu … e aceasi persoana care isi pune bolovani pe aproape jumatate de drum sa nu treaca masinile aproape de casa lui sa o prafuiasca! da da ..nu va mirati… exista si astfel de OAMENI printre noi muritorii de rand…adica printre noi inghititorii de praf si minciuni… MARE OM ..MARE CARACTER!

  2. Oooops!au murit laudatorii (sa nu zic pupincuristii) d-lui Primat!Andreea si Doareu(una si aceeasi pers)care nu contenesc cu laudele la adresa edilului.

  3. aloo domn primar, se pare ca mam inselat cu dvs, desi vam votat. mai bine il votam pe EUGEN MORARU ca primar ca pe ROMAN nul las vota sa fie ultimu oom.

  4. ar trebui fugarit din oras ..omul asta..ca numai primar nu este…vai de mama lui de orss..mar secunda.ca ne rad toti cei care vin pe aici…minte cu nerusinre,,,,ne ia cu vorba buna ,,cede ca santem copiii////dati deemisiaaaa domn pr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here