Acasă Nova TV

EDITORIAL O ordonanţă pentru protejarea capacelor de canal

43

lipsa capace canal  Hoinărind printre ştiri de ultimă oră, „dă click aici pentru a afla mai multe”, „Şocant”, „Uluitor” şi alte „cârlige” de atras atenţia fraierului, pardon, amatorului de senzaţional, uite că am găsit şi ceva interesant, chiar dacă nu e cu măcelăreală, bătute în stradă, bulane sau decolteuri: faptul că, dacă treaba va merge, să-i spunem aşa, cursiv la vot, vom avea o ordonanţă salvatoare. Nu pentru oameni, ci pentru fiare. Care fiare? Păi „Fiare veeechi cumpărăăăăăm”. Alea. Domnul Varujan Vosganian are „pe ţeavă” o ordonanţă prin care fierul vechi să nu mai fie cumpărat de la persoanele fizice.

Din motive nu discriminatorii, ci cât se poate de obiective: furtul de metale feroase şi neferoase. Am putea spune că e o ordonanţă pentru protejarea capacelor de canal. Sau a altor lucruri care fac cu ochiul celor care, pentru bani, îşi bagă piciorul în viaţa românului. Exagerez? Nu. Vedeţi zona Mediaşului şi furtul de componente de la calea ferată.

Articol complet: Tribuna Sibiului     Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. mi sa furat capacul de hidrant de la poarta si ce sa fac si eu…ca romanu…ma duc prin oras sa fur la randul meu unu sa-l pun la poarta la mine.vezi de treaba,de 2 luni caut sa pescuiesc unu si nimic…toate au fost furate. iau o galeata de pamant si umplu gaura(de fiecare data cand parchez dau in ea si-mi rup pivoti)si vin baieti de la ATM desfunda si iar o lasa fara capac.eu stiu ca e mai bine asa in caz de foc dar…pune-
    ti frate alte capace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here