Acasă Nova TV

Autostrada nu va mai fi terminată nici anul viitor

31

 autostrăzii Orăştie – Sibiu  De săptămâna trecută, constructorii autostrăzii Orăştie – Sibiu sunt în afara contractului: CNADNR nu a prelungit termenele de execuţie.

Deocamdată. Dar nu aceasta este cea mai îngrijorătoare veste: lotul III al autostrăzii (cel de la Cunţa la Sălişte) nu va putea fi terminat nici anul viitor. Pentru că e nevoie de construirea unui nou tunel de 800 de metri lungime şi a unui nou viaduct de 900 de metri lungime. Iar soluţiile încă se discută.

Pe 10 aprilie 2013 au expirat termenele de execuţie pentru toate cele patru loturi ale autostrăzii Orăştie – Sibiu, fără ca lucrarea să fie gata, lucru anunţat de altfel încă de anul trecut.

Articol complet: Aici     Foto: Turnul Sfatului

1 COMENTARIU

  1. „Pentru că e nevoie de construirea unui nou tunel de 800 de metri lungime şi a unui nou viaduct de 900 de metri lungime. Iar soluţiile încă se discută.”
    De ce nu merg domnii inginerii la facultatile conexe cu constructiile si sa ii intrebe pe studenti… nu imi vine sa cred ca „capabilii” si „stimabilii” de la bucuresti nu sunt in stare de asta.
    Nu pot crede ca toti studentii sunt chiulangii si inapti… haideti mai conducatorilor… MAI CU TALENT, CE MAMA ZMEULUI!?!?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here