Acasă Nova TV

1 Decembrie în Piața Primăriei Mediaș | Video

3602
1 decembrie la medias

Ziua de 1 Decembrie a fost marcată la Mediaş printr-o serie de evenimente specifice.

Astfel, anul acesta s-a desfăşurat o mini paradă militară în Piața Corneliu Coposu, iar din programul manifestării nu au lipsit recitaluri susţinute de nume consacrate ale muzicii populare româneşti. Invitată de onoare a fost solista Sava Negrean Brudașcu.

La eveniment a fost prezent prefectul județului Sibiu, Cristian Roman și Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean.

Pe parcursul zilei vă vom prezenta imagini de la manifestări.

VEZI Garda de onoare și intonarea imnului de stat al României.

Sava Negrean, invitatul de onoare al manifestărilor din Piața Primăriei a transmis un mesaj emoționant medieșenilor de pretutindeni.

Cel mai așteptat moment a fost defilarea unităților. Dispozitivul a fost deschis de comandantul garnizoanei Mediaș. Pentru prima oară în municipiul Mediaș a fost prezent la paradă Corpul de Cavalerie a Regimentului 4 Roșiori #ReginaMaria. Reconstituirea cavaleriei române din primul război mondial este o premieră națională.

Cu această ocazie primarul municipiului Mediaș a primit flamura regimentului.

În discursul său, primarul municipiului, Gheorghe Roman, s-a referit la unitatea medieșenilor și a subliniat faptul că ușa primarului este deschisă întotdeauna celor care vor binele orașului. Mediașul trebuie să redevină acel oraș important al județului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.