Acasă Sport

Meci cu patru eliminări | Gaz Metan a remizat la Botoşani

405

Fotbaliştii lui Gaz Metan Mediaş au continuat seria rezultatelor foarte bune din Liga 1, după ce au încheiat neînvinşi partida din etapa 18.

Într-o partidă contând pentru etapa a 18-a, medieşenii au remizat, 0-0, în deplasarea din Moldova cu FC Botoşani. Cele mai mari ocazii ale partidei s-au ratat în repriza adoua. În minutul 65 Victoraş Astafei a trimis mingea în bară, iar în minutul 70, Willie a fost blocat foarte bine de portarul Pleşca. În minutul 70, acelaşi Willie a şutat sănătos din interiorul careului dar Pleşca a fost din nou la post.

De partea Gazului, în minutul 56 Azdren Llullaku a scăpat singur cu portarul însă a fost oprit eronat de arbitrul de tuşă, pe motiv de ofsaid. În minutul 86 acelaşi Llullaku a trimis cu capul în bara transversală după ce a rămas nemarcat în apropierea porţii.

Partida a fost una tensionată, arbitrul întâlnirii, Marius Avram, acordând patru cartonaşe roşii; Miron (min 48) şi Golofca (min 58) de la Botoşani, respectiv Susnjar în minutul 50 şi Zaharia în minutul 93, la Gaz Metan.

Cristian Pustai a început cu următorul 11: Pleșca – Crețu, Susnjar, Trtovac, Rugasevici – R. Zaharia, O. Bic, Danci – Romeo, Eric, Lllullaku.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here