Acasă Nova TV

Povestea Vinului la Mediaș | Programul complet al evenimentului

494

Povestea Vinului la Mediaș | Programul complet al evenimentului

În perioada 30-31 august, evenimentul aflat la cea de-a patra ediție, va fi organizat în Piața Regele Ferdinand I din municipiul de pe Târnava Mare. „Povestea Vinului” va însemna anul acesta peste 20 de crame participante, show-uri culinare și preparate tradiționale, masterclass-uri susținute de unii dintre cei mai apreciați somelieri din România și muzică live.

Sâmbătă, 30 august

09:00 – Workshop – Transformă steak-ul obișnuit într-o explozie de arome, cu GrillRider Brazil by BEEFmania

12:00 – Deschidere căsuțe vânzare bilete, posibilitate achiziționare vinuri la preț de distribuție & muzică ambientală

Pregătirea mustului – tradiții, costume populare, muzică live, ateliere de reație și surprize pentru cei mici.

14:00 – Coffee & Jazz music

15:00 – Degustare vin, răsfăț culinar cu Beef Mania, Hanul Greweln si Traube Hotel & Restaurant

16:00 – Workshop Arhitectura senzațiilor – Povestea spațiilor

17:00 – Deschidere oficială, prezentare cramei și lansarea vinurilor Draser Winery, prezentarea cramelor participante

18:00 –Masterclass: Wine Mixology cu Laurențiu Achim – Președintele Federației Somelierilor din România

18:30 – Live cooking show cu Beef Mania si Chef Bogdan Corduneanu

19:00 – Marius Matache – Alchimist de metafore muzicale, fabricant de zâmbete legale

20:00 – Alexandra Rebeca Iancu – Simfonie pentru simțuri: degustare muzicală, concert harpă

21:00 – Florin Coșuleț & Adrian Naidin – Vibrații, Versuri și Reverberații

21:30 – Cocktail Night: Aperitivo & Astoria Bubbles Mixology

23:30 – After Wine Party @ Crama fermei Trei Stejari (Binderbubi)

Duminică, 31 august

12:00 – Deschidere căsuțe vânzare bilete, posibilitate achiziționare vinuri la preț de distribuție & muzică ambientală

13:00 – Coffee & Jazz music

14:00 – Wine & Food Pairing cu Laurentiu Avram Achim – Președintele Federației Somelierilor din România

15:00 – Degustare vin, răsfăț culinar cu Beef Mania, Hanul Greweln și Traube Hotel & Restaurant

16:00 – Workshop Arhitectura Senzorială – Povestea spațiilor

17:00 – Cu și despre băuturi fine: spumant, Prosecco, Cava și Champagne cu somelier Nicolae Pop

17:30 – Povestea Cramei Domeniul Apoldium

18:00 – Live cooking show cu Beef Mania și Chef Bogdan Corduneanu

19:00 – Patricia & Florin Thomits – Sinergii muzicale, de la rădăcini la strune

20:00 – Romulus Cipariu – Cântate și Ciocnite, concert țambal – one man show

21:00 – Bartie, Nick & Mario – Ritmuri cunoscute, gusturi redescoperite, cântece pentru fiecare pahar

21:30 – Cocktail Night: Aperitivo & Astoria Bubbles Mixology

Evenimentul este organizat de The Wine Corner, Hanul Greweln în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș cu sprijinul sponsorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.