Acasă Nova TV

5 clasări pe podium pentru șahiștii de la CSM Mediaș la FISCA 2024 | Foto

117

5 clasări pe podium pentru șahiștii de la CSM Mediaș la FISCA 2024 | Foto.

7 sportivi de la CSM Mediaș au participat la ediția 2024 a Festivalului Internațional de Șah FISCA 2024, competiție la care au participat 240 de jucători din 6 țări: România, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova, Germania și SUA. Turneul internațional de șah a avut loc în perioada 29 iunie – 6 iulie, în stațiunea Jupiter.

„Acești copii extraordinari ne demonstrează încă o dată că pasiunea și munca asiduă duc la rezultate impresionante. Suntem mândri de voi și vă felicităm din toată inima!  Mulțumim antrenorului Deliman Emil și părinților acestor copii pentru tot sprijinul și dedicarea lor. Fără voi, aceste realizări nu ar fi fost posibile!

Mulțumim organizatorilor pentru un eveniment de neuitat și pentru oportunitatea de a aduce împreună tineri talentați din toată lumea. Mulțumim Primăriei Municipiului Mediaș, domnului primar Gheorghe Roman pentru susținerea continuă și implicarea în dezvoltarea acestor tineri talentați” a fost mesajul transmis de CSM Mediaș prin intermediul paginii oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.