Acasă Sibiu

Operațiune de salvare | 3 persoane au căzut într-un bazin adânc de 5 metri

1586

Operațiune de salvare | 3 persoane au căzut într-un bazin adânc de 5 metri.

Pompierii sibieni intervin de urgență în localitatea Hașag cu o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD pentru a salva trei persoane care din primele informații ar fi căzute într-un bazin adânc de aproximativ 5 metri.

De asemenea la fața locului intervin și două ambulanțe SAJ dintre care una cu medic.

ACTUALIZARE:

Salvatorii au ajuns la fața locului. Este vorba despre un bazin de canalizare. Trei persoane de sex masculin au fost extrase din bazin.

SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje, unul cu asistent medical și unul cu medic, în localitatea Hașag, unde trei persoane sunt căzute într-un bazin.

ACTUALIZARE 1:

La data de 10 iunie, în jurul orei 15.30, prin apel 112, s-a sesizat faptul că trei bărbați ar fi căzut într-un bazin de canalizare din localitatea Hașag. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale, în urma intervenției reușindu-se salvarea a doi bărbați, care au fost transportați la spital, unul dintre aceștia în stare gravă. Din păcate, în cazul celui de-al treilea bărbat, medicii prezenți au declarat decesul.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în calitate de angajați ai unei societăți, în timpul programului de lucru, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din cauze care urmează a se stabili, au căzut în bazinul pe care urmau să-l curețe.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment.

ACTUALIZARE 2:

Doi pacienți au fost aduși ieri după-masa, în jurul orei 18, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în urma unui accident de muncă produs în localitatea Hașag. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și o ușoară asfixiere cu CO2 – a primit tratament de specialitate în UPU și a fost trimis acasă cu recomandări. Din păcate, cel de-al doilea pacient, un bărbat de 37 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost adus în UPU, în urma unui stop cardiorespirator neresuscitabil.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.