Acasă Sport

Eșec categoric pentru ACS Mediaș în deplasarea de la Alba Iulia

218

Eșec categoric pentru ACS Mediaș în deplasarea de la Alba Iulia.

ACS Mediaș a pierdut cu scorul de 4-1 partida susținută vineri după-amiază în deplasare cu CS Universitar din Alba Iulia. A fost 1-0 la pauză pentru formația gazdă și 4-1 la final.

ACS Mediaș a început partida cu CS Universitar din Alba Iulia în formula Fabio Blaga, Cristian Maxim, Cristian Avram, Benjamin Hanzu, Sorin Șerban, Cristian Balgiu, Alex Luca, Mihai Petra, Lucian Noian, Cătălin Tineiu și Szilard Magyari.

Formația gazdă a reușit să deschidă scorul în minutul 26, atunci când Darius Trifu a șutat de la circa 20 metri, mingea a fost deviată de un apărător al medieșenilor și-a schimbat direcția și a intrat în poarta lui Fabio Blaga. De partea cealaltă, medieșenii nu au găsit cadrul porții, șuturile lor trecând fie peste, fie pe lângă buturile adverse, astfel că la pauză scorul a fost 1-0 pentru CS Universitar din Alba Iulia.

În minutul 60 medieșenii au pierdut o minge la mijlocul terenul, iar jucătorii lui CS Universitar din Alba Iulia au plecat pe contraatac. Acesta a fost transformat în gol de către Marian Târșa. Peste alte trei minute s-a făcut 3-0 pentru formația gazdă. Alexandru Piftor a pus latul și a trimis mingea la colțul lung după ce a fost găsit foarte bine în careul de 16 metri de o centrare primită din partea dreaptă a terenului. ACS a redus din diferență în minutul 78 în urma unui autogol al formației gazdă semnat de Niakate Abdoulaye. Ultimul gol a fost marcat de formația gazdă în minutul 90 prin același Alexandru Piftor, după o acțiune personală în partea stângă a terenului.

În urma partidei de vineri după-amiază, ACS rămâne cu 38 puncte și ocupă în continuare poziția a treia în clasament. În etapa următoare, formația lui Mihai Ianc va întâlni pe teren propriu Unirea Ungheni.

Foto: captură ACS Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.