Acasă Nova TV

10 posturi disponibile la ISU Sibiu | Se caută 6 ofițeri și 4 subofițeri

169

10 posturi disponibile la ISU Sibiu | Se caută 6 ofițeri și 4 subofițeri.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu este în căutare de persoane dornice să se alăture echipei pompierilor sibieni, pregătiți să își dedice toată pricepea în folosul comunității. Suntem în plin proces de recrutare și organizare a concursurilor pentru ocuparea prin încadrare directă, din rândul civililor, a 10 posturi în cadrul unității, respectiv 6 posturi de ofițer și 4 posturi de subofițer.

Au mai rămas doar 3 zile pentru depunerea documentelor de înscriere pentru posturile vacante de ofițer.

Cele 6 posturi de ofițer, termenul limită de înscriere la concurs este 10 mai 2024 ora 15:00 (inclusiv zilele nelucrătoare). Înscriere se face online la adresa de e-mail resurse.umane@isusibiu.ro – prin transmiterea documentelor necesare înscrierii respectiv: cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în anunț postat pe portalul de servicii electronice al Ministerului Afacerilor Interne (HUB servicii MAI), care constituie dosarul de recrutare.

Este o oportunitate unică pentru cei dornici să își clădească o carieră militară în domeniul situațiilor de urgență, având posibilitatea să se alăture unei echipe de profesioniști devotați și pregătiți să facă față provocărilor oferind ajutor comunității în orice situație.

Au mai rămas 7 zile pentru depunerea documentelor de înscriere pentru cele 4 posturi de subofițer.

Termenul limită de înscriere la concurs este 15 mai 2024 ora 15:00 (inclusiv zilele nelucrătoare). Înscriere se face online la adresa de e-mail concursuri@isusibiu.ro – prin transmiterea documentelor necesare înscrierii respectiv: cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în anunț postat pe portalul de servicii electronice al Ministerului Afacerilor Interne (HUB servicii MAI), care constituie dosarul de recrutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.