Acasă Nova TV

Liberalii au dat startul strângerii de semnături pentru alegerile locale | Întâlnire cu medieșenii din Gura-Câmpului | VIDEO

396

Liberalii au dat startul strângerii de semnături pentru alegerile locale | Întâlnire cu medieșenii din Gura-Câmpului | VIDEO.

La sfârșitul săptămânii trecute, liberalii medieșeni au dat startul strângerii de semnături pentru alegerile locale din data de 9 iunie. În prezența unui număr mare de membrii ai filialei locale a PNL, Gheorghe Roman și-a luat angajamentul de a duce la bun sfârșit proiectele aflate în derulate în municipiul Mediaș, dar și de a atrage în continuare fonduri extrabugetare pentru dezvoltarea și modernizarea orașului.

În aceeași zi, acesta a avut și prima întâlnire cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gura Câmpului atât în calitate de primar în exercițiu, cât și în calitate de candidat la alegerile locale.

Întâlnirile cu medieșenii în diferite zone ale municipiului vor continua și în perioada următoare. Persoanele care doresc să semneze listele cu susținători pot merge la sediul PNL Mediaș din Piața Regele Ferdinand I numărul 1, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 -17:00, pot participa la întâlnire organizate în oraș, sau pot semna pe listele membrilor PNL.

Foto: Facebook|Gheorghe Roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.