Acasă Sibiu

Implicat într-o autotamponare cu autoturismul pe care l-a furat | „Șoferul” are 17 ani și 0,68 alcoolemie

175
urmărită prin oraș de polițiști - Concedieri la Poliție

Implicat într-o autotamponare cu autoturismul pe care l-a furat | „Șoferul” are 17 ani și 0,68 alcoolemie.

În data de 28 februarie, în jurul orei 23:00, Centrul Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat din Rășinari, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, parcat în fața unui imobil de pe strada Cimitirului din Rășinari.

Mesajul a fost diseminat de îndată tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, astfel că, la scurt timp, un echipaj din cadrul Secției nr. 1 Poliția Urbană Sibiu a identificat autoturismul pe DJ106 A, între Sibiu și Rășinari, într-un șanț, conducătorul acestuia fiind în afara mașinii, fără vătămări corporale în urma evenimentului rutier.

Imediat, la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Șelimbăr care a preluat cercetările, în urma acestora rezultând faptul că autoturismul reclamat ca sustras era condus de către un tânăr de 17 ani, din Orlat, care nu deține permis de conducere iar testarea sa alcoolscopică a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că la data de 28.02.2024, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în imobilul victimei, acesta i-ar fi sustras cheia autoturismului cu scopul de a-l sustrage pentru a se deplasa în localitatea Cristian. Tânărul a condus autoturismul pe o distanță de aproximativ 2 km (de pe strada Cimitirului până pe D J106A, la aproximativ 200 m distantă de zona denumită popular ,,Tropini”), unde a pierdut controlul mașinii, acroșând un parapet de beton situat pe partea dreapta a drumului, fiind proiectat în șanț, atingând gardul situat în apropierea acestuia.

Polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Șelimbăr continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și furt în scop de folosință.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.