Acasă Sport

ACS Mediaș doar egal cu Gloria Bistrița | Penalty ratat de medieșeni

714
ACS Mediaș doar egal cu Gloria Bistrița | Penalty ratat de medieșeni

ACS Mediaș nu a reușit decât un egal, 1-1, cu liderul seriei a 9-a, Gloria Bistrița, în derby-ul disputat sâmbătă pe terenul 8 Mai.

Tribuna stadionului 8 Mai a fost plină la confruntarea dintre locul 1, Gloria Bistrița și locul doi, ACS Mediaș. A fost o partidă foarte disputată, cu multe greșeli și cartonașe galbene, împărțite cu generozitate de arbitrul întâlnirii, Florin Jurcă din Arad.

Echipa medieșeană avea nevoie de trei puncte pentru a fi matematic calificată în Playoff, încă din această etapă. Scorul a fost deschis de ACS în minutul 26 prin Magyari Szilard la capătul unei acțiuni personale pe partea stângă și un șut decisiv în colțul lung al porții adverse.

Gloria Bistrița a reușit egalarea după un penalty ușor acordat de arbitrul întâlnirii în minutul 42. A înscris Mihalcea și a stabilit scorul pauzei, care avea să fie și scorul final. De remarcat că ACS Mediaș a beneficiat de un penalty, tot ușor acordat la începutul reprizei secunde, dar a fost ratat de același Magyari Szilard.

Cu egalul întregistrat sâmbătă, ACS-ul totalizează 31 de puncte în clasament și este la patru puncte de ocupanta locului 3, Unirea Ungheni, care a pierdut 2-1 cu Unirea Alba Iullia.

În etapa viitoare, penultima a sezonului regulat, Industria Galda – ACS Mediaș. (Foto: Csizer Lorand / ACS Mediaș)

DECLARAȚII

ACS Mediaș doar egal cu Gloria Bistrița
ACS Mediaș doar egal cu Gloria Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.