Acasă Sport

ACS Mediaș a încheiat sezonul regulat cu un eșec la limită

538

ACS Mediaș a încheiat sezonul regulat cu un eșec la limită.

Formația lui Mihai Ianc a cedat cu scorul de 2-1 confruntarea cu CS Unirea Ungheni 2018. Medieșenii deschis scorul repede din penalty prin căpitanul Cristian Avram, iar oaspeții au întors scorul prin dubla lui Victoraș Astafei. În urma acestui rezultat, ACS intră în play-off pe poziția a doua a clasamentului, la șase puncte de liderul Gloria Bistrița.

ACS Mediaș a început partida cu CS Unirea Ungheni 2018 în formula Fabio Blaga, Benjamin Hanzu, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Cristian Balgiu, Alexandru Luca, Antonio Dumitru, Mihai Petra, Cătălin Tineiu și Szilard Magyari.

ACS Mediaș a început în forță partida cu Unirea Ungheni, iar în minutul 4 Vlad Antonio a fost faultat în careul de 16 metri. Centralul întâlnirii, Marius Daniel Bădoiu din Craiova a indicat punctul cu var, iar căpitanul Cristian Avram a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă. Peste doar trei minute, formația vizitatoare a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Victoraș Astafei a fost deschis foarte bine în careul de 16 metri al ACS-ului, în poziție de unu la unu cu portarul și a reușit să marcheze. Ambele formații au mai avut apoi șanse de gol, însă prima repriză s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Actul secund a început cu formația vizitatoare în atac. În minutul 56, Victoraș Astafei a reușit dubla iar formația sa a trecut în avantaj pe tabela de marcaj. Niciuna dintre cele două formații nu a mai găsit apoi drumul spre gol, iar partida s-a terminat cu victoria la limită a celor din Ungheni.

În prima etapă din play-off, ACS Mediaș va juca tot acasă și tot cu CS Unirea Ungheni. Partida se va disputa la sfârșitul săptămânii viitoare.

Foto: ACS Mediaș|Lorand Csiszer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.