Acasă Sport

Victorie pentru ACS Mediaș în amicalul de la Reghin

169

Victorie pentru ACS Mediaș în amicalul de la Reghin.

Formația lui Mihai Ianc a câștigat cu scorul de 2-0 partida de verificare disputată sâmbătă după-amiază în deplasare în compania echipei Avântul Reghin. Szilard Magyari și Lucian Noian au fost marcatorii golurilor din acest joc de verificare.

Al cincelea amical din pauza de iarnă a fost cel cu Avântul Reghin, formație aflată în aceași serie cu medieșenii în Liga a treia. ACS Mediaș a început partida amicală cu formația din Reghin în formula Fabio Blaga, Cristian Maxim, Cristian Avram, Csongor Berkeczi, Alex Vodă, Alexandru Luca, Benjamin Hanzu, Tudor Man, Mihai Petra, Bogdan Rotar și Szilard Magyari. În actul secund au intrat toți jucătorii înscriși pe foaia de joc.

ACS Mediaș a marcat câte un gol în fiecare dintre cele două reprize ale amicalului de la Reghin. A fost 1-0 la pauză pentru medieșeni în urma golului marcat de Szilard Magyari și 2-0 la final, grației reușitei semnate de Lucian Noian, jucător intrat pe teren în actul secund. Gruparea de pe Târnava Mare a bifat astfel al doilea succes în meciurile de verificare din pauza de iarnă.

Următoarea partidă de verificare pentru ACS Mediaș va fi săptămâna viitoare. Vineri, 23 februarie, medieșenii vor întâlni pe teren propriu CS Universitar din Alba Iulia.

Foto: Lorand Csiszer|ACS Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.