Acasă Sibiu

Drifturi, acte de violență și mașini blocate în trafic – episodul 2 | Agresorii au fost reținuți

1082

Drifturi, acte de violență, mașini blocate în trafic – episodul 2 | Agresorii au fost reținuți.

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism marca BMW face o manevră de drift, oprește lângă o mașină parcată, iar apoi alături de o altă persoană coboară și îi agresează pe ocupanții vehicului oprit. Incidentul s-a petrecut în zona troiței din Șelimbăr și a fost urmat de două dosare penale deschise către polițiști pentru acte de violență și distrugere.

Polițiștii i-au găsit pe agresori și au refăcut tot filmul evenimentului care a mai cuprins o mașină blocată în trafic și alte acte de violență.

„La data de 12 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au reținut o tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Sibiu și un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Orlat, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 9 ianuarie, în jurul orei 21.20, în timp ce conducea un autoturism pe Prelungirea Mihai Viteazu, în zona Avangarden din Șelimbăr, însoțit de tânăra în vârstă de 19 ani, ca pasageră, tânărul ar fi efectuat mai multe derapaje controlate în apropierea unui autoturism staționat în afara părții carosabile, în care se aflau o tânără, conducătoarea autoturismului, împreună cu o prietenă, pasager dreapta față.

Din cauza stării de teamă pe care șoferul le-a indus-o prin manevrele sale celor două tinere, conducătoarea auto a încercat să-l atenționeze pe tânăr cu privire la comportamentul său, însă acesta a efectuat încă o manevră de derapaj în preajma celuilalt autoturism.

După această ultimă manevră, șoferul ar fi coborât din autoturism, ar fi lovit cu piciorul portiera stânga a autoturismului în care se aflau cele două tinere, moment în care pasagera din autoturismul condus de tânăr ar fi coborât și ea din mașină, ar fi deschis portiera stânga față a mașinii staționate și ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele atât conducătoarei auto, cât și caroseriei autoturismului.

Imediat după acest incident, cei doi presupuși agresori și-au continuat deplasarea cu autoturismul în aceeași zonă, observând că șoferul unui alt autoturism ar fi fotografiat mașina în care se aflau cei doi tineri. Acest lucru l-ar fi determinat pe șofer să urmărească autoturismul în care se afla persoana care i-a fotografiat, blocându-l în apropierea sensului giratoriu din intersecția străzii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu.

Aici, atât șoferul, cât și tânăra care îl însoțea l-ar fi forțat pe celălalt șofer să iasă din autoturism lovindu-l cu pumnii și picioarele, victima fiind salvată de mai multe persoane, martore la acest incident.

În urma plângerilor depuse la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, polițiștii au deschis dosare penale, iar ca urmare a administrării probatoriului în cauză, s-a luat măsura reținerii celor două persoane pentru 24 de ore. Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar pasagera care l-a însoțit este cercetată penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.