Acasă Nova TV

Patinoarul artificial rămâne deschis toată luna ianuarie | VIDEO

413

Patinoarul artificial din Piața Corneliu Coposu va rămâne deschis toată luna ianuarie, iar dacă va exista interes și în luna februarie.

Având în vedere numărul mare de medieșeni care au fost prezenți la patinoar, la propunerea Primarului Gheorghe Roman, Consiliul Local Mediaș a aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare, un proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de funcționare al acestuia. Inițial patinoarul ar fi trebuit să se închidă în data de 7 ianuarie, însă succesul de care s-a bucurat în special în rândul copiilor și tinerilor, a dus la prelungirea duratei de funcționare. 

Patinoarul amenajat pe o suprafață de 600 metri pătrați în Piața Corneliu Coposu poate fi utilizat în ture de o oră și jumătate, cu pauze de jumătate de oră, necesare pentru întreținere. Acesta este deschis zilnic, iar taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii pentru o tură de o oră și jumătate.

În baza protocoalelor de colaborare semnate cu toate unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Mediaș pentru anul școlar 2023 – 2024, elevii care vin în grupuri organizate până la ora 13:00 însoțiți de unul sau mai multe cadre didactice, nu plătesc taxa de închiriere a patinelor și beneficiază de acces gratuit pe patinoar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.