Acasă Sport

ACS Mediaș a încheiat anul cu o victorie | Răzvan Trif din nou decisiv

668

ACS Mediaș a încheiat anul cu o victorie | Răzvan Trif din nou decisiv.

Etapa cu numărul 15 a campionatului Ligii a treia a adus un succes important pentru ACS. Formația pregătită de antrenorul Mihai Ianc a învins cu scorul de 1-0 ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Singurul gol al confruntării a fost marcat în prima repriză de Răzvan Trif.

Gruparea de pe Târnava Mare a disputat vineri după-amiază în deplasare ultimul joc oficial din acest an. Adversarul a fost ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Medieșenii au început în formula Fabio Blaga, Cristian Maxim, Cristian Avram, Vlad Antonio, Răzvan Trif, Emmanuel Baba, Benjamin Hanzu, Gabriel Țala, Tudor Man, Cătălin Tineiu și Adrian Cîrstean.

Partida dintre ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj și ACS Mediaș, disputată de Ziua Națională a României, a fost una echilibrată în primele 45 de minute. Ambele echipe au avut oportunități de a marca, însă niciuna nu a reușit să găsească drumul spre gol, astfel că s-a intrat la cabine cu același scor înregistrat ca și la începutul jocului.

Actul secund s-a desfășurat în aceeași notă, cu un plus pentru medieșeni. Golul decisiv a venit în cele din urmă în minutul 70. Răzvan Trif a transformat o lovitură de pedeapsă și a stabilit scorul final al întâlnirii. A fost al doilea meci consecutiv în care Răzvan Trif a marcat golul de trei puncte, după cel din runda precedentă înscris împotriva formației CS Universitar din Alba Iulia.

În urma rezultatului de astăzi, ACS Mediaș a acumulat 30 de puncte și rămâne pe poziția a doua a clasamentului seriei. A fost ultimul meci oficial din acest an pentru gruparea de pe Târnava Mare. Următorul joc va avea loc la începutul lunii martie a anului viitor, atunci când medieșenii vor întâlni pe teren propriu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Foto: Lorand Csiszer|ACS Mediaș

Articolul precedentZiua Națională a României la Mediaș | Paradă cu trupe și tehnică militară | LIVE
Articolul următorTurneu de baschet feminin U15 în Sala Sporturilor Octavian Șerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.