Acasă Sibiu

30 de ani de la înființarea SMURD Sibiu | Emblema de onoare pentru ISU Sibiu

145

30 de ani de la înființarea SMURD Sibiu | Emblema de onoare pentru ISU Sibiu.

Sâmbătă, 9 decembrie s-au sărbătorit 30 de ani de la înființarea Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare Sibiu. În prezența Secretarului de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență Sibiu, Dr. Raed Arafat, a Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general Dan Paul Iamandi, a Prefectului județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, alături de inspectorii șefi ai Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din întreaga țară, s-a acordat emblema de onoare a DSU, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu și Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgență Sibiu.

Într-un cadru festiv, în prezența a numeroși pompieri care încadrează autospecialele de acordare a primului ajutor medical calificat, a numeroși actuali și foști voluntari SMURD, medici și asistenți medicali, s-au acordat plachete de onoare în semn de recunoștință pentru eforturile depuse în cadrul SMURD în aceste trei decenii de la înființarea serviciului.

„Această aniversare nu a fost doar o ocazie de sărbătoare, ci și un moment de reflectare asupra contribuției deosebite pe care fiecare om a adus-o la îngrijirea și salvarea vieților semenilor noștri. De-a lungul acestor trei decenii, SMURD Sibiu a devenit un simbol al profesionalismului, devotamentului și solidarității în fața situațiilor de urgență. Fie că vorbim de medici experimentați, asistenți medicali dedicați, voluntari cu inimă mare sau paramedici ce răspund prompt în fața pericolelor, cu toții suntem parte dintr-o echipă remarcabilă.

Fiecare zi înseamnă un nou prilej de a salva vieți și de a face o diferență în lumea noastră. La mulți ani, SMURD Sibiu!” se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedent2 femei lovite de un autoturism în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni
Articolul următorMinoră căutată de Poliția Mediaș | Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.