Acasă Sibiu

Tânăr de 24 ani dispărut fără urmă | A plecat de acasă și nu a mai revenit

517

Tânăr de 24 ani dispărut fără urmă | A plecat de acasă și nu a mai revenit.

Poliţiştii sibieni caută un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a plecat de acasă, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 08.30 – 11.00, fratele său, RUIU MIHAIL ALEXANDRU,  în vârstă de 24 de ani, a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliul său din municipiul Sibiu, județul Sibiu.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate 75 kg, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie, poartă barbă.

În momentul plecării, sibianul ar fi purtat un hanorac de culoare albă cu glugă, geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni negri cu trei dungi albe, încălțăminte sport de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.